phishing

“Kadın, Deniz, Çiçek” Temalı Resim Sergisi Vali Tutulmaz’ın Katılımıyla Açıldı.

“Kadın, Deniz, Çiçek” Temalı Resim Sergisi Vali Tutulmaz’ın Katılımıyla Açıldı.

“Kadın, Deniz, Çiçek” Temalı Resim Sergisi Vali Tutulmaz’ın Katılımıyla Açıldı.
08 Mart 2018 - 12:09

Afyonkarahisar Belediyesi Kent Konseyi’nin katkılarıyla Ressam Mustafa Kemal Uyar tarafından yapılan resimlerin yer aldığı “Kadın, Deniz, Çiçek” Temalı Resim Sergisi Vali Mustafa Tutulmaz’ın katılımıyla Açıldı.

 Atatürk Kültür Merkezi Sergi Salonunda gerçekleştirilen “Kadın, Deniz, Çiçek” Temalı Resim Sergisi’nin açılışına Vali Mustafa Tutulmaz’ın yanı sıra Belediye Başkan Yardımcısı Ayfer Örten, Afyonkarahisar Belediyesi Kent Konseyi Başkanı Mahmut Emin Birliktir, Sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, muhtarlar ile çok sayıda sanatsever katıldı.

 “Kadın, Deniz, Çiçek” Temalı Resim Sergisi açılışında konuşma yapan Vali Tutulmaz “Kadınlar Günü münasebetiyle düzenlenen bu etkinliğe katılmanın mutluluğunu yaşıyorum. Aslında kadın sadece belirli bir güne sığdırılamayacak kadar ulvi bir şahsiyettir. Güzelliğin, bereketin, üretimin en önemlisi de fedakarlığın temsilcisidir kadınlarımız. Ailenin temeli bizim hem inancımızda, hem de değer yargılarımızda kadındır. Kadın toplar, kadın aileyi abat eder. Dişi kuş evi yapar diye de bir tabirimiz vardır. Eğer kadın evde bu hassasiyeti göstermezse o ailede huzursuzluk ön plandadır. Aile ortamı erkeğin tek başına çevirebildiği bir ortam değildir. Bundan dolayı bu fedakar insanlara hem dinimiz, hem de toplumumuz büyük önem vermektedir. Dinimiz ‘Cennet annelerin ayakları altındadır’ derken bunu çok güzel bir şekilde, veciz bir şekilde ifade etmiştir. Biz kadınlarımızı bir anne olarak, bir eş olarak, bir kızımız olarak görüyoruz. Onlar iyi ki var diyoruz. Kadınlar günü kutlu olsun diyorum. Bu vesile ile bu etkinliği düzenlenmesine vesile olan değerli hocamıza huzurlarınızda teşekkür ediyorum. Belediyemiz Kent Konseyine de katkıları nedeniyle huzurlarınızda teşekkür ediyorum. Hayırlı uğurlu olsun.” dedi.

 “Kadın, Deniz, Çiçek” Temalı Resim Sergisi’nin açılışının ardından katılımcılar tarafından resim sergisi gezildi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum