phishing

jandarma kavşağında minibüsler yolda yolcu bekliyor trafiği aksatıyor

jandarma kavşağında minibüsler yolda yolcu bekliyor trafiği aksatıyor

jandarma kavşağında minibüsler yolda yolcu bekliyor trafiği aksatıyor
14 Şubat 2018 - 08:32 - Güncelleme: 14 Şubat 2018 - 08:49

Jandarma kavşağında başlayan kavşak yapım çalışmaları nedeniyle yolda ve trafik akışında çeşitli düzenlemeler yapıldı.

Jandarma kavşağında başlayan köprülü kavşak yapım çalışmaları nedeniyle yolda ve trafik akışında yapılan düzenlemeler neticesinde Abkara istikametine Anbaryolundan gisiş kapatıldı.Ancak Buradaki trafik yolunda da darlmasıyla birlikte daha da kötü hale geldi.Buna işin tuzu biberi ise yolun ta ortasında yolcu bekleyen indi bindi yapan dolmuşlar ve şehir içi toplu taşıma şirketi araçları eklenince trafik adeta park Afyon AVM önünde çile haline geldi.

Durumu isyan eden sürücüler ise görüşlerini şöyle dile getirdiler ;"Uygunsuz düzensiz 2. Sıraya park etmek , ters şerit yolda seyir, ışık ihlali Sıkışıklıkta yol vermemek vs vs kısaca birbirimize saygımız Yok ve yetkililerin denetimi yok denecek kadar az saldım çayıra mevlam kayıra"

isminin açıklanmasını istemeyen başka bir sürücü ise;" belediye trafik zabıta ve emniyeti göreve çağırıyoruz artık lütfen bakın şu işlere trafiğe kapatılmış bir yolun kenarlarında park olayı ne demek bunu bari akıl edeydiniz iyiydi. o yolda sgk müdürülüğüne kadar park yasağı olmalı. en azından inşaat bitene kadar."dedi

Hat minübüslerinin ve Şehir içi toplu taşıma araçlarının yolda yolcu beklemleri indi bindi yapmalarına sebep ise vatandaşlar tarafından park için kullanılan duraklar gösterildi.Durakların park için kullanılmasına isyan eden vatandaşlar;” duraklar boşaltılır minübüsler buradan yolcu alır indirirse trafik akacak ilgili ve yetkilileri emniyet müdürlüğünü ve trafik ekiplerini belediyeyi burada daha köklü düzenleme yapmak için göreve çağırıyoruz” dediler.

YORUMLAR

  • 0 Yorum