phishing

Jandarma alay komutanı Sırma Gazi Karakaş'ı ziyaret etti

Jandarma alay komutanı Sırma Gazi Karakaş'ı ziyaret etti

Jandarma alay komutanı Sırma Gazi Karakaş'ı ziyaret etti
21 Şubat 2018 - 23:39

Dinar Çakıcı Köyündeki Gazimizi Afyonkarahisar İl Jandarma Komutanı j. Albay Orhan Sırma ve Yardımcısı j. Albay Tamer Sert Ziyaret Etti.

Şırnak’ın Cizre caddesi üzerinde, içinde bulunduğu araç kırmızı ışıkta beklerken terör örgütü PKK’lılar tarafından uzun namlulu silahlarla saldırıya uğrayıp ağır yaralanan ve yaklaşık 7 ay Ankara GATA’da tedavi gören Uzman Çavuş Nuri Karakaş, Dinar’a bağlı Çakıcı köyünde baba evinde yaşayan Karakaş’ı ziyaret ederek gazilik rozeti verildi.

Dinar’da hazır bulunan Dinar ilçe jandarma Komutanı Üsteğmen Serkan Ateş ve Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimler Derneği Dinar Temsilcisi Hasan CeylanAfyonkarahisar il Jandarma Komutanı j. Albay Orhan Sırma ve yardımcısı Tamer Sert’i karşılayarak gazimizin baba ocağına geldiler. Gazimizin evinde bir süre sağlık durumu ve ailesinin hakkında bilgiler aldılar.

Gazimiz Uzman Çavuş Nuri Karakaş’a Afyonkarahisar İl jandarma Komutanı J. Albay Orhan Sırma ve beraberindeki heyet gazilik berati ve çeşitli hediyeler verildi.

Hemen arkasından Şehit Astsubay Bayram Yıldız’ın ana ocağı olan evinde Annesi Kezban Yıldızı ziyaret ederek çeşitli hediyeler verildi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum