phishing

İYİ Parti Vatandaşların Hıdırellez Coşkusuna Ortak Oldu

İYİ Parti Vatandaşların Hıdırellez Coşkusuna Ortak Oldu

İYİ Parti Vatandaşların Hıdırellez Coşkusuna Ortak Oldu
07 Mayıs 2023 - 16:12 - Güncelleme: 07 Mayıs 2023 - 17:56


 
İYİ Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu ve beraberindeki heyet, 6 – 7 Mayıs tarihlerinde Hıdırellez coşkusunu çocuklar ve vatandaşlarla yaşadı. 6 Mayıs Cumartesi günü İhsaniye Beyköy ve Sarıcaova mesire alanını ziyaret eden İYİ Parti heyeti, 7 Mayıs Pazar günü ise Emirdağ ilçesi ile Bağlıca köyüne ve Bolvadin ilçesine gitti. İYİ Parti teşkilatı, baharın gelişini müjdeleyen Hıdırellez kutlamaları kapsamında vatandaşların coşkusuna ortak oldu.
Baharın habercisi olarak her yıl 6 Mayıs'ta kutlanan Hıdırellez Günü dolayısı ile vatandaşlarla bir araya gelen İYİ Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu, milletvekili adayı Sebahat Demircigediği, ilçe başkanları ve partililer çocuklara hediyeler dağıttı.
İYİ Parti İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu, yaptığı konuşmada Hıdırellez coşkusunu vatandaşlar ve çocuklarla birlikte yaşamaktan mutlu olduklarını söyledi. Mısırlıoğlu, konuşmasına şöyle devam etti:
“Umut, bolluk, bereket ve birliktelik ile özdeşleşen bu günde vatandaşlarımızla bir araya gelmekten çok mutlu olduk. Baharı müjdeleyen Hıdırellez, inşallah bu yıl ülkemizin siyasi baharını da müjdeliyor bize. Bu kez bahar bir başka gelecek. Değişimle, iyilikle, güzellikle gelecek. Programlarımız kapsamında 2 gündür İhsaniye, Emirdağ ve Bolvadin ilçelerimizde vatandaşlarımızın Hıdırellez sevincine ortak oluyoruz. Bitmek bilmeyen umudumuz ve inancımızla ülkemizin kötü gidişatının son bulacağından eminiz. Teveccüh gösteren halkımız bilsin ki hiçbir zaman bize duyulan güveni boşa çıkarmayacağız. İYİ Parti olarak baharın gelişini nasıl karşıladıysak birlik beraberlik içinde inşallah 14 Mayıs’ta da iktidarımızı öyle karşılayacağız. Ülkemizin daha güzel baharlar görmesi dileğiyle herkezin Hıdırellez gününü kutluyorum.”
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum