phishing

İYİ Parti İscehisar İlçe Kongresi yapıldı.

İYİ Parti İscehisar İlçe Kongresi yapıldı.

 İYİ Parti İscehisar İlçe Kongresi yapıldı.
30 Mart 2018 - 00:41

 İYİ Parti İscehisar İlçe  Kongresi Esnaf odası konferans salonunda yapılan kongre, saygı duruşu ve istiklal marşının okunması ile başladı.

Kongrede Divan İYİ Parti  Afyonkarahisar İl Merkez İlçe Başkanı Okşan Ulusoy Efe, Başkanlığında, Divan Üyeliklerine, Sefa Değirmen, Mehmet İnkaya ,Bayram Bayram, Münir Çibik oluşturularak, Faaliyet ve Mali Raporların okunması ile Birlikte Kürsüye  İYİ Parti İl Başkanı Erdal Gümüş gelerek, Kongreye katılanlara Hitap etti.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile bir toplantıya katıldığını ve Genel başkanın çok ince mesajlarının olduğunu belirten Gümüş;

“Allah bize öyle bir genel başkan naip etmiş ki ,Yaklaşık dört aydır, Yapılan çalışmalar ve yoğun stres sonrası Genel Başkanla görüşmemiz de hepsini attık unuttuk, yorgunluğumuz gitti. Genel Başkanımız Çok çalışıyorsa bizim daha çok çalışmamış gerek diye düşünüyoruz.” dedi.

 

İYİ Parti İl Başkanı Erdal Gümüş  Genel Başkanlarının İki mesaj verdiğini söyleyerek

“Birincisi Basına yansıyan ittifak olayı, Genel Başkanımız, Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal beyin Kendilerinin her zaman yanında olduklarını söyleyerek, Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal’ı Bizde yarı yolda, yalnız bırakmayacağız “mesajı verdiğini ifade etti.

Genel Başkanın gönlünden geçen  İttifak Konusunda Saadet Partisi ve Demokrat Parti ile yapılacak olması gerektiğini belirttiğini söyledi. İl Genelinde 14  ilçe kongresinin yapıldığını, İscehisar kongresinin 15. Olduğunu geriye, Dinar, Bayat, Şuhut kongrelerinin kaldığını söyleyerek, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ‘in Mesajını okuyarak kürsüden ayrıldı.

 

İyi Parti İlçe Başkanı Necmi Özsarı gelerek, Kongreye katılan vatandaşları selamlayarak,

Partisini İlçede Yönetimi ile en iyi şekilde Temsil edeceğini belirterek, Kendisini ve ekibini Bu göreve layık Gören İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ve İYİ Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Erdal Gümüş’e teşekkür etti.

“Kaygısı Vatan olan ,Millet olan vatandaşları kucaklayacağız. Eğriye eğri, Doğruya doğru diyen vatandaşların yanında olduğunu, herkese eşit davranılması gerektiği düşündüğümü söylemek istiyorum.” diyerek, Belediyeyi eleştirerek, Belediye Başkanının ilçeye 15 yıldır bir şey kazandıramadığını söyledi.

Seçimlere geçilmesi ile tek aday olan ve tüm delegelerin oyunu alan İyi Parti Kurucu İlçe Başkanı Necmi Özsarı, ilçe başkanlığına seçildi.

 

Kongreye İYİ Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Erdal Gümüş, Parti  Afyonkarahisar İl Merkez İlçe Başkanı Okşan Ulusoy Efe, Çobanlar Eski Belediye Başkanı Sefa Değirmen, İyi Parti Sülümenli Belde Başkanı Kamil Gündoğan, Demokrat Parti İscehisar İlçe Başkanı Hasan Hüseyin Bakır ve Partililer katıldı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum