phishing

İyi Parti Dinar İlçe Teşkilatı ziyaret turunda

İyi Parti Dinar İlçe Teşkilatı ziyaret turunda

İyi Parti Dinar İlçe Teşkilatı ziyaret turunda
03 Aralık 2018 - 07:58 - Güncelleme: 03 Aralık 2018 - 10:09

 

 

İYİ Parti Dinar İlçe Yönetim Kurulu Perşembe günü, Dinar’da 5 meslek kuruluşunu ziyaret ederek, başlattıkları ziyaret turunu devam ettirdi.

Çok sayıda Kadın Meclis üyelerinin de katılımıyla gerçekleşen ziyarette ilk olarak Esnaf Kefalet Kooperatifi ile Esnaf ve Sanatkârlar Odasına gidildi. İyi Partilileri, Esnaf  Kefalet Kooperatifi, Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Sabri Can Bekle ve yönetim kurulu üyeleri karşıladı. Burada İyi Parti İlçe Başkanı Raif Öztürk “ilçemizin önemli bir meslek kuruluşunda olmaktan mutluyuz.  Bu duygularla sizin şahsınızda odanızın tüm esnaflarının 2019 yılını kutlar, yeni yılın huzur, barış ve kardeşlik duygularının geliştiği bir yıl olmasını dileriz. Biz İyi parti yönetim kurulu olarak ilçemizde görev yapan tüm sivil toplum kuruluşlarını, meslek odalarını ziyaret ediyoruz. Amacımız sevgi, saygı, hoşgörü içinde Dinar’ımızın dertlerini ve değerlerini konuşabilmektir. Önümüzde bir mahalli seçim var, bu seçimin huzur içinde geçmesi; hak, hukuk ve olgun bir havada geçmesini diliyoruz. Bize gösterdiğiniz ilgi ve alaka içinde şahsınızda yönetiminize teşekkür ediyoruz” dedi.

Esnaf Odaları başkanı Sabri Can Bekle’ de “İyi partinin bu nazik ziyaretinden dolayı hepinize teşekkür eder,  sizlere başarılar dileriz; mahalli seçimler için bizde barış, kardeşlik ve huzur içinde bir seçim dileriz. İnşallah ülkemiz ve ilçemiz adına hayırlı olur,” dedi.

İyi Parti Dinar Yönetim Kurulu ikinci olarak Dinar Ziraat Odasını ziyaret etti. Burada da İyi partililer Ziraat odası Başkanı Cengiz Güçlü tarafından karşılandı. Ziraat odasında da yeni yılın ilçemiz ve ülkemiz adına hayırlara vesile olması dilendi. Daha sonra Ziraat Odası Başkanı Cengiz Güçlü, çiftçinin durumu, odalarının çiftçiye yönelik hizmetleri hakkında bilgiler verdi. Dinar ve Dinar’ın geleceği adına karşılıklı yapılan sohbetin sonunda, İyi Parti ilçe Başkanı Ziraat Odasına Yönetimine, ilçemiz adına güzel çalışmalar diledi. Ziraat Odası başkanı Cengiz Güçlü de İyi partililere başarılar diledi. Olgun bir havada geçen ziyaret; toplu hatıra fotoğrafının çekilmesiyle son buldu.

İyi Parti Dinar Yönetim Kurulunun üçüncü durağı Dinar Şoförler Odası oldu. Oda başkanı Yaşar Gülbeyaz’ın kapıda karşıladığı ziyarette; karşılıklı iyi dileklerde bulunundu. Burada İYİ Parti ilçe Başkanı Raif Öztürk yaptığı kısa konuşmada,” biz Dinar’ın değerlerinin ortak değerlerimiz; Dinar’ın dertlerinin de ortak dertlerimiz olduğunu; bu duygularla kimseyi öteleştirmeden Dinar için bir arada olmamız gerektiğine inanıyoruz. Bizlere gösterdiğiniz ilgi ve alakadan da farklı düşünmediğimizi anlıyoruz. İlgi ve alakanız için teşekkür eder, oda çalışmalarınızda başarılar dileriz, dedi. Burada söz alan Başkan Yardımcısı Zübeyde Gültekin de yaptığı konuşmada İYİ partinin misyonu ve ilkelerinden bahsederek; biz bayanlar da ilçemiz, ülkemiz ve geleceğimiz için buradayız… Daha iyi bir Türkiye arzuluyoruz.” Dedi.

Buradan ilçemizin bir başka meslek kuruluşu olan Taşıyıcılar Kooperatifine giden İyi Parti Yönetim Kurulu; 1978 yıllardan beri bu kooperatifin başkanlığını yapan Şeref Ceylan tarafından ilgiyle karşılandı. Çaylar içilirken, Dinar ve ülkemizin durumu, geçmişten günümüze Dinar… Konularında çok samimi bir sohbet ortamı oluştu. Başkan Şeref Ceylan, bu toprağın çocuğu olarak bizi de hatırlayıp ziyaret etmenizden çok memnun kaldım, teşekkür eder, sizlere en kalbi duyularla başarılar dilerim,” dedi. Ziyaret günün anısına topluca fotoğraf çekimi ile son buldu.

 

İyi Partililerin son durağı Dinar Pancar Ekicileri Kooperatifi oldu. Kooperatif Başkanı Nurı Öztürk, iyi partilileri kapıda karşıladı. Karşılıklı İYİ yıllar dileklerinden sonra; Pancar Ekiciler Kooperatifinin işlevi, hizmetleri, Pancar Ekicilerinin durumu ve Pancar Üretiminin Dinar Ekonomisi için önemi hakkında karşılıklı bilgi alışverişinde bulunuldu. Ziyarette ayrıca Burdur Şeker Fabrikasının Dinar’ın hakkı olmasına rağmen nasıl Burdur’a gittiği; Dinar’ın gelecek nesiller adına daha yaşanabilir bir yer olması için, siyasi parti, dernek, ova ayırımı yapmadan birlik beraberlik içinde olmanın gerekliliğinin altı çizildi. Ziyaretin sonunda İyi Parti ilçe başkanı, “sayın başkan, bizim partilerimiz, mensup olduğumuz dernekler; yine mensup olduğumuz ovalar ayrı olsa bile ortak değerlerin insanıyız, aynı zamanda dertlerimiz de ortak. Ruh dünyamız bir, kısacası sevdamız bir… Dinar, yayla buğdayı gibi içinden özlü insanların ilçesi; bizim aramızdan vatan haini çıkmaz, bayrak, asker, vatan, Kur’an, millet dendi mi, kalplerimiz ortak atar. Bugün bu anlamlı sohbette de bunu gördük. Bize gösterdiğiniz ilgiden dolayı size ve yönetiminize şükranlarımızı sunarız, “ dedi. Sohbet Kooperatif başkanı Nuri Öztürk’ün ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade etmesinden sonra çekilen hatıra fotoğrafı ile son buldu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum