phishing

İYİ Parti’den Dinar’daki Şehit ve Gazi Derneklerine Ziyaret

İYİ Parti’den Dinar’daki Şehit ve Gazi Derneklerine Ziyaret

İYİ Parti’den Dinar’daki Şehit ve Gazi Derneklerine Ziyaret
16 Kasım 2018 - 20:54 - Güncelleme: 17 Kasım 2018 - 06:35

İYİ Parti’den Dinar’daki Şehit ve Gazi Derneklerine Ziyaret

 

Dinar İYİ Parti İlçe Başkanı Raif Öztürk ve yönetim kurulu üyeleri Dernekleri ziyaret etti.

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Dinar Temsilcisi Hasan Ceylan ve Türkiye Muharip Gaziler Derneği Dinar Temsilcisi Cengiz Kartal’ı ziyaret ederek, Başsağlığı dilediler.

 İYİ Parti ilçe başkanı ve yönetim kurulu üyeleri Dernek Başkanı Hasan Ceylan’a, yeni vefat eden babası için tekrar baş sağlığı diledi. Başkan Raif Öztürk, Memleketimizin kutsal toprakları için gözlerini kırpmadan Şehit olan kardeşlerimizin ailelerinin, gazilerimizin ve ailelerinin haklarını ödeyemeyiz, ne yapılsa az olduğunu belertti.

Ziyarette konuşan İYİ Parti Dinar ilçe Başkanı Raif Öztürk, Her zaman Şehit ailelerimizin ve gazilerimizin emrindeyiz.  Bizlere düşen hangi görev olursa yapmaya hazırız. Yüce şehitlerimizi rahmetle, şükranla anıyor, gazilerimize acil şifalar diliyoruz.” Dedi

Dernek Başkanı Hasan Ceylan, taziye ziyaretinden duyduğu memnuniyetini dile getirerek bizleri burada yalnız bırakmayan cenazemize bizzat katılan ve katılamayan telefon ile arayarak başsağlığı dileyen herkese teşekkür ederim.

Dinar’da Şehit aileleri ve Gazilerin bütün sorunlarıyla ilgilendiklerini vurgulayan Dernek Başkanı Hasan Ceylan, “Takip ediyoruz an ve an haber almaya çalışıyoruz. Tüm Devlet kurumlarındaki işlerinin ivedilikle halledilmesine yardımcı olmaya ve daha iyi bir yaşam ortamı sağlamaya gece gündüz uğraşıyoruz. Bir nebzede olsa acılarına ortak oluyoruz. Bizlere destek için buradasınız, ziyaretiniz için çok teşekkür ederim.” dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum