phishing

İsecehisar’da Jeotermal Kaplıca Tesisi Hizmete Açıldı

İsecehisar’da Jeotermal Kaplıca Tesisi Hizmete Açıldı

İsecehisar’da Jeotermal Kaplıca Tesisi Hizmete Açıldı
23 Mart 2019 - 23:26


 
İscehisar Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Jeotermal Kaplıca Tesisi Orman ve Su İşleri Eski bakanı Afyonkarahisar Milletvekili Sayın Profesör Dr. Veysel Eroğlu’nun katılımıyla hizmete açıldı.
Sıcak suyu yeni tesisi inşaatı tamamlanana kadar İscehisar Belediyesine ait yüzme havuzuna yönlendirerek vatandaşların hizmetine sunuldu.
Açılışı yapılan jeotermal tesis 1800 m2 kapalı alan, otopark ve çevre peyzajı ile birlikte yaklaşık 30.000 m2 alanı kapsıyor.
Tesiste kadınlar ve erkekler için ayrı ayrı sıcak su termal havuzu, çocuk havuzu, şok havuzu, çamur banyosu, saunalar, duş alanları yer alıyor.
Tesisin iç kaplamasında tamamı yerli, İscehisar’dan çıkarılan 6,200 m2 mermer kullanıldı. Mermerin tamamı ücretsiz temin edildi.
Programda bir konuşma yapan İscehisar Belediye Başkanı Mustafa Çibik ;”Elbette yaptıklarımız yeterli değil. İSCEHİSAR daha fazlasını hak ediyor. Daha fazlasını yapacak bilgi, tecrübe ve projelerimiz hazır.İscehisar’ımızın vizyonunu değiştirecek, yeni yatırımların geleceği projelerimiz hazır.
İlçemize yatırımların kazandırılmasında her daim en büyük destekçimiz olan başta Bakanımız Prof. Dr. Veysel EROĞLU ve Afyonkarahisar Milletvekillerimiz olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.” dedi
Programda son konuşmayı Orman ve Su İşleri eski Bakanı Afyonkarahisar Milletvekili Profesör Dr. Veysel Eroğlu, Ekmeğini taştan çıkaranların memleketinde İscehisar’da bulunmaktan duyduğu mutluluğu dile getirerek;” sizler her şeyin en iyisine layıksınız. Hayırsever işadamlarımızın katkıları ile İscehisar çoğu alanda kendi ihtiyaçlarını karşılıyor sizlerin huzurunda İşadamlarımıza teşekkür ediyorum. Bizler milletimizin hizmetkarları olarak sizleri memnun etmek adına gece gündüz aralıksız çalışıyoruz . İscehisar’a olan yatırımlarımız aralıksız devam edecek. Jeotermal Kaplıca Tesisimiz İscehisar’ımıza hayırlı uğurlu olsun” dedi.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum