phishing

İscehisar’da termal tesis inşaatı ihalesi yapıldı

İscehisar’da termal tesis inşaatı ihalesi yapıldı

İscehisar’da termal tesis inşaatı ihalesi yapıldı
01 Mart 2018 - 17:57

İscehisar Tepecik Mahallesi Teke deresi Mevkiinde mülkiyeti İscehisar Belediyesine ait taşınmazın ihalesi yapılarak, Belediye Jeotermal Tesis inşaatı için yüklenici firmaya yer teslimi yapıldı.

İnşaat, yüklenici firma Özün Mühendislik tarafından yapılacak olup, takriben hava şartlarına göre 1 yılda tamamlanması planlanmaktadır.

1800 m2 kapalı alana sahip olacak tesis, otopark ve çevre peyzajı ile birlikte yaklaşık 30.000 m2 alanı kapsayacaktır. Tesiste kadınlar ve erkekler için ayrı ayrı sıcak su termal havuzu, çocuk havuzu, şok havuzu, çamur banyosu, sauna, duş alanı yer almaktadır.

Konuyla ilgili açıklama yapan İscehisar Belediye Başkanı Mustafa Çibik, “Jeotermal sıcak su çalışmaları İscehisar Belediyesi’nin en büyük projelerinden bir tanesiydi. Çalışmalarımızın karşılığını aldığımız ve İscehisarımıza sıcak suyu kazandırdığımız için oldukça mutluyuz. İlk etapta Belediyemize ait yüzme havuzu tesisine suyu yönlendirdik. Jeotermal Kaplıca Tesisi projemizin ihalesi gerçekleşti. İnşaatına başlanan tesisi kısa sürede bitirerek hizmete sunacağız. Jeotermal sıcak suyun ilçemize kazandırılmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. İlçemizi geleceğe taşımak adına projelerimiz ve çalışmalarımız hız kesmeden devam edecektir.” dedi

YORUMLAR

  • 0 Yorum