phishing

İscehisar’da gençler camide buluştu

İscehisar’da gençler camide buluştu

İscehisar’da gençler camide buluştu
03 Aralık 2018 - 09:52

 

 

 

iscehisar ilçesinde ilçe müftülüğü tarafından organize edilen program da gençler cami de buluștu.

İscehisar ilçe müftülüğü tarafından Yeşil Camiinde organizasyonu sağlanan Cami-Gençlik buluşmasına Kaymakam Ahmet Nuri Demir, Belediye Başkanı Mustafa Çibik, İlçe Jandarma Komutanı Teğmen Sercan Polat, İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Ali Dalfidan, daire amirleri, din görevlileri ve öğrenciler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

       “Cami- Gençlik Projesi ”Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından 81 ilde  başlatılan ve ilçe de de İscehisar Müftülüğü tarafından gençlere yönelik yürütülen; cami merkezli bir hayat şuurunun benimsenmesi, milli ve manevi değerlerle donatılması, kötü hal ve davranışların önüne geçilmesi amacıyla yapılmaktadır.

         Gençlerle gerçekleştirilen Programda; Kur’an-ı Kerim tilaveti, ilahiler ve kasideler okundu.

         İscehisar İlçe Müftüsü Talha Demirkaya Küfürlü sözlerle ilgili bir sunum yaptı. Gençlerin, ülkenin geleceği ve ümidi olduğunu vurgulayan Kaymakam Demir: “Gençlerimize milli ve manevi değerlerimizin aktarıldığı yerlerden biri de camilerimizdir. Amacımız gençlerimizin cami ile cemaatle ve ibadetle buluşmasıdır. Böylelikle dinini bilen, vatan ve millet sevgisi taşıyan gençlerimiz yetişmektedir. Etkinliklerin yapılmasında emeği geçen İlçe Müftülüğüne, din görevlilerimize ve projemize katılan gençlerimize teşekkür ediyorum" dedi.

Daha sonra Camilerde gece Kur’an Kursu programlarına katılan öğrencilere Kaymakam Ahmet Nuri Demir ve protokol üyeleri tarafından teşekkür plaketi verildi.

 Camii Gençlik buluşması programa katılanlara ikram verilmesi ardından sonra erdi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum