phishing

Irak’tan gelecekler için KYK Bacım Sultan Yurdu personeli eğitildi

Irak’tan gelecekler için KYK Bacım Sultan Yurdu personeli eğitildi

Irak’tan gelecekler için KYK Bacım Sultan Yurdu personeli eğitildi
07 Nisan 2020 - 21:32


 
Irak’ta çalışan işçiler 14 gün Afyon’da karantinada kalacak
Irak’ta çalışan ve Türkiye’ye dönecek olan işçiler Afyonkarahisar’da ki Bacım Sultan Yurt Müdürlüğü’nde ki yurtlarda 14 gün boyunca karantina da kalacak.
 
Yurt personeline sağlık çalışanları tarafından eğitim verildi. Kredi Yurtlar Kurumu Afyonkarahisar Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: “Kovid-19 tedbirleri kapsamında Irak'tan Türkiye'ye gelen vatandaşlarımızın 14 günlük karantina sürecini geçirmek üzere kalacakları Bacım Sultan Yurt Müdürlüğü personeline, sağlık çalışanları tarafından eğitim verildi.”
“Irak'tan gelecek ve ilimizde misafir olarak ağırlayacağımız misafirlerimizin sağlığını en üst seviyede tutabilmek için görev yapacak personellerimize Covid_19 ilgili koruyucu kıyafetlerin kullanımı ve dikkat edilecek hususlar üzerine eğitim verildi. Irak'tan gelecek ve Bacım Sultan YM'de ağırlayacağımız misafirlerimize en iyi şekilde hizmet edebilmek ve sağlıklarını  en üst seviyede tutabilmek için görev yapacak personellerimize #Covid_19 ilgili  dikkat edilecek hususlar üzerine eğitim verildi.”
Afyon Postası
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum