phishing

İl Özel İdaresi Araç Parkına Yeni İş Makinaları Eklendi

İl Özel İdaresi Araç Parkına Yeni İş Makinaları Eklendi

İl Özel İdaresi Araç Parkına Yeni İş Makinaları Eklendi
12 Mayıs 2020 - 04:54


 
İl Özel İdaresi 2020 yatırım programı kapsamında devlet malzeme ofisi desteğiyle alımı gerçekleştirilen iş makinaları Vali Mustafa Tutulmaz’ın katıldığı törenle hizmete sunuldu. Tamamen yerli üretim olan ve üretimi Türkiye’de gerçekleştirilen iş makinaları ile vatandaşlara daha iyi bir hizmet verilmesi hedefleniyor.
İl Özel İdaresi Hizmet binasında yapılan açılış törenine Vali Mustafa Tutulmaz, Milletvekilleri Ali Özkaya, İbrahim Yurdunuseven, İl Genel Meclisi Başkanı Burhanettin Çoban, İl Özel İdare Genel Sekreteri Murat Toy, meclis üyeleri, üretimi gerçekleştiren firmanın temsilcileri ve diğer ilgililer katıldı.
 
Her Türlü Hizmetinin Bir Tarafında Özel İdare Bulunmaktadır
Törende konuşan ve her yıl yeni araçlarla hizmet kalitesinin güçlendirildiğini kaydeden Vali Mustafa Tutulmaz: “İlimiz ve İl Özel idaremiz adına bu gün sevindirici bir gündür. Bu gün 13 tane ama kısa sürede bir 10 tane daha ilave ile 23 iş makinesinin bir anda hizmete sunulması gerçekten övünülecek bir durumdur. Artık son yıllarda bir anda 5-6 aracı aynı anda alabiliyoruz. Bundan kısa süre önce çöp kamyonları alındı. Yine geçen yıl diğer iş makinalarını aldık. Yani her yıl daha çok iş makinesi alarak özel idaremizi güçlendiriyoruz. Çünkü Özel İdare denince akla; kırsal kalkınma geliyor, tarımsal kalkınma akla geliyor. Yol hizmetleri, su hizmetleri, kültür hizmetleri vb. kısacası ilin her türlü hizmetinin bir tarafında Özel İdare bulunmaktadır. İşte bu hizmetlerin en iyi şekilde verilebilmesi için kırsal kalkınmanın en iyi şekilde sağlanabilmesi için özel idare güçlü olması gerekiyor” dedi.
 
Üretmek Yetmiyor Üretimi Daha Fazla Alana Yaymak Gerekiyor
Afyonkarahisar İl Özel İdaresinin Türkiye'de en güçlü özel idarelerden birisi olduğunu vurgulayan Vali Mustafa Tutulmaz: “Bugüne kadar altyapısı tamamlanmamış hiçbir köyümüz neredeyse yok. Yolları yapılmamış hiçbir köyümüz yok. Ancak bunların kalitesini artırmaya yönelik gayretlerimiz var. Bildiğiniz gibi geçen yıl sıcak asfalt plenti kurduk. O da bu yıl faaliyete başladı. Geçen yıl yine belirli bir oranda köy yolu yaptı. Bu yılda belediyelerimize destekte bulunmaya devam ediyor. Bu uzun vadede Afyonkarahisar’ımızın merkezinden en ücra köyüne kadar alanının daha yaşanılabilir hale getirme yönündeki çalışmalar, Afyonkarahisar'ı daha çok tercih edilir bir şehir haline getirecektir. Bu yatırımlarla üretim daha fazla artacak. Çünkü üretmek yetmiyor üretimi taşımak gerekiyor. Belirli yerlerine ulaştırmak gerekiyor. Bu da işte yaylalarına kadar dağlarına kadar her tarafın yol ile örmek ile mümkün olacaktır. Bu yönüyle de aslında Afyonkarahisar'ın övünülecek bir durumda ama her zaman iyinin daha iyisi güzelin daha güzeli var bizde bunu yapma gayreti içerisindeyiz. Hizmete girecek ilk grupla inşallah kısa sürede de ikinci grupta hizmete girecek bu araçlar, ilimize büyük katkı sağlayacaktır. Böylece her alanda 730.000 yaşayanımıza hizmet etmek gayretimiz bu şekilde göstermiş oluyoruz. Sözlerime son verirken araçların Afyonkarahisar’ımıza hayırlı olmasını dilerken, emeği geçen herkese de teşekkür etmek istiyorum” ifadelerini kullandı.
 
Konuşmaların ardından Vali Mustafa Tutulmaz ve diğer protokol üyeleri açılış kurdelesini keserek. 5 adet greyder, 6 adet bekoloder, 1 adet ekskavatör, 1 adet Yükleyici olmak üzere toplam 13 iş makinasını vatandaşların hizmetine sundu.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum