phishing

İhsaniye’nin yeni başkanı Türkmen görevine başladı

İhsaniye’nin yeni başkanı Türkmen görevine başladı

İhsaniye’nin yeni başkanı Türkmen görevine başladı
13 Nisan 2019 - 13:31


 
 
 
31 Mart 2019’ da gerçekleştirilen yerel seçimlerin ardından İhsaniye İlçe Belediye Başkanlığını kazanan Cumhuriyet Halk Partili Tunay TÜRKMEN 11.04.2019 tarihinde yapılan devir teslim töreni ile görevine başladı.
 
İhsaniye İlçe Seçim Kurulu Başkanlığı’ndan CHP İlçe Seçim Kurulu üyeleri ile birlikte mazbatasını alan TÜRKMEN önce İhsaniye Belediyesi’ne gitti.
 
Millet İttifakı olarak girdiği yerel seçimlerden zaferle çıkan Tunay TÜRKMEN İhsaniyeli vatandaşlar ile  devir teslim töreninde buluştu.  Devir Teslim töreninde konuşan İhsaniye Belediye Başkanı Tunay TÜRKMEN “ Değerli ilçe başkanlarım, saygı değer İhsaniyeliler, hepinizi saygı, sevgi ve muhabbetle selamlıyorum. Bu kutsal görevi bana layık gören ve her daim yanımda yer alan, CHP Afyonkarahisar Milletvekilimiz Sayın Burcu KÖKSAL’ a, CHP İlçe Başkanımız Sayın Enver DEMİR’ e Cumhuriyet Halk Partisine gönül vermiş CHP ilçe teşkilatına ve tüm İhsaniye halkına çok teşekkür ederim. Belediyemize şimdiye kadar emeği geçen tüm belediye başkanlarımıza teşekkür ederim. Millet İttifakı olarak geldiğimiz bu noktadan sonra Allah’ın izniyle seçim sürecinde vaat ettiğimiz projelerimizi, hizmetlerimizi gerçekleştirmek için parti rozetini bir tarafa bırakıp tüm İhsaniye için çalışacağız. Belediyemizin bu yeni dönemi, ilçemize, milletimize ve vatanımıza hayırlı olsun. Rabbim utandırmasın” dedi.
 
2014-2019 dönemi İhsaniye Belediye Başkanı Şaban ÇABUK’ dan İhsaniye Belediyesini yarım kalan proje ve yeni projelerini uygulamak için nöbeti devralan Tunay TÜRKMEN ve Belediye Meclis Üyesileri göreve başlamıştır. Tüm Halkımıza hayırlı olsun.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum