phishing

İftar sofralarının en ünlüsü : Bursa Kebabı!

İftar sofralarının en ünlüsü : Bursa Kebabı!

İftar sofralarının en ünlüsü : Bursa Kebabı!
16 Mayıs 2019 - 22:21

 
Sevdiklerinizle bir arada olacağınız iftar sofralarında ana yemek değişse de, Anadolu’nun bereketli topraklarını yansıtan Türk mutfağında bazı lezzetler tahtı elden hiç bırakmıyor. Çorbayla, başlangıçlarla, ara sıcaklarla ve güzel bir salatayla desteklenen Bursa Kebabı, Ramazan’da keyifli sofraların gözdesi olmaya devam ediyor.
 
Lezzetiyle baş döndüren Bursa Kebabı!
 
Dünyanın en lezzetli yemekleri arasında gösterilen Osmanlı mutfağı incisi İskender, Bursa’da Bursa Kebabı olarak anılır. 1800’lü yıllarda Bursa’dan doğan lezzetin ünü Türkiye’yi çoktan aşarak dünya çapında bilinir. İftar saati yaklaştıkça en çok özlenen yiyecekler sıralamasında ilk sırada yer alan Bursa Kebabı, besin değerleri açısından da uzmanlar tarafından Ramazan’da öneriliyor. Pidenin besleyici ve doyurucu özelliğinin üzerine protein açısından zengin kırmızı et ve üzerine közlenmiş özel domates sosu, Bursa Kebabı’nı iftar sofraları için doğru bir besin yapmaya yetiyor. Üzerine tereyağ eklenebilen enfes yiyeceğin, Ramazan’da özellikle şıra ile desteklenmesi öneriliyor. Türkiye’nin tek ödüllü İskender markası Bursa Kebap Evi’nin gıda mühendisleri, halis kuru üzüm şırasını iftarda yemeğin ağırlığını kırıp mideye rahatlık vereceği için öneriyor.
 
On bir ayın sultanına yakışır menü alternatifleri Bursa Kebap Evi’nde
 
Bursa yöresel lezzetlerini hızlı ve kaliteli servisi ile tüketicilerin beğenisine sunan, restoranlarını misafirlerin sevdikleriyle keyifli ve konforlu vakit geçirebileceği sosyal konseptlerle tasarlayan Bursa Kebap Evi; birlik, beraberlik ve bereket ayı Ramazan için farklı menü alternatifi ile çeşitlilik yaratıyor. Şölen ve Ziyafet menüleri ile iştahları kabartan Bursa Kebap Evi; iftarda sevdikleriyle bir araya gelmek isteyen misafirleri iftariyelik tabağından çorbaya, iskenderden salataya, tatlıdan soğuk içeceklere kadar zengin menüleri ile şık bir konseptte ağırlıyor. Bursa’ya özel tatları üstün lezzet ödülü ve hizmet kalitesiyle Türkiye’nin 37 ilinde ve yurt dışında bulunan 98 restoranında misafirlerinin beğenisine sunan Bursa Kebap Evi’nde iftar keyfi için, Ramazan’da rezervasyon yaptırmayı unutmayın…
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum