phishing

Huzurevi Sakinlerine İftar yemeği verildi

Huzurevi Sakinlerine İftar yemeği verildi

Huzurevi Sakinlerine İftar yemeği verildi
09 Mayıs 2019 - 16:35 - Güncelleme: 10 Mayıs 2019 - 20:12

 
 
Vali Tutulmaz Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi sakinleri ile birlikte iftar yaptı.
 
Kardeşliğin, birlik ve beraberliğin pekiştiği, cömertliğin ve paylaşımın arttığı mübarek Ramazan ayında Vali Mustafa Tutulmaz ve eşi Fatma Tutulmaz, Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi sakinleri ile birlikte iftar yaptı.
 
Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezinde düzenlenen iftar yemeğine Vali Mustafa Tutulmaz ve eşi Fatma Tutulmaz’ın yanı sıra Garnizon Komutanı Tuğg. Özdemir Şan, Vali Yardımcıları Gülihsan Yiğit ve Dr. Mehmet Boztepe, İl Jandarma Komutanı J. Alb. Hamza Çömez, İl Emniyet Müdürü Gürsel Yıldız, Aile, Çalışma ve sosyal Hizmetler İl Müdür Vekili Zekai İnan ve Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi sakinleri katıldı.
 
Karşılıklı Anlayışla Geniş Aile Olabiliriz
 
İftar programında konuşan Vali Tutulmaz: ”Ramazan ayının bereketini birlikte paylaşalım düşüncesi ile bugün sizlerle beraberiz. Her fırsatta sizlerle birlikte olmaya gayret ediyorum. Ramazanlar geniş sofralarla, paylaşmayla anlam buluyor. Bizlerde bugün sizlerin sofrasına misafir olduk. Bizi misafir ettiniz, ramazanın güzelliğini birlikte yaşıyoruz. Bu ve benzer etkinlikler ile yöneticilerimiz sizlerle birlikte oluyor. Bayram dolayısıyla da yine birlikte olacağız. Devletimiz tüm imkânları ile sizlerin yanındadır. Aile kavramının en önemli hususu birlikte olabilmektir. Zaman içerisinde günümüz şartlarında ailelerin çalışıyor olması, çekirdek aile kavramının oluşması huzurevi ihtiyacını ortaya çıkarıyor. İlimizde 4 huzurevi var ve kapasiteleri dolu. Yeni huzurevlerinin yapılması yönünde gayretlerimiz var. Ama öncelikli dileğimiz sizlerin aileleriyle kalabilmesidir. Bu şartlarda da sizlere iyi hizmet verebilme çabası içerisindeyiz. Eksikler, yanlışlar elbette vardır. Sizler büyükler olarak hoş görüp, çalışanlarımızın eksiklerini tamamlayın. Geniş bir aileyi bu şekilde oluşturabiliriz. Şimdiden yaklaşan ramazan bayramınızı kutluyor, hayırlı, huzurlu bir ramazan diliyorum” dedi.
 
Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezindeki iftar programı Vali Mustafa Tutulmaz’ın Huzurevinde kalan vatandaşlarımızın istek ve taleplerini dinlemesi ile sona erdi.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum