phishing

Hindistan'ın ilk kadın bakanı Sıfır Atık Forumu'nda

Hindistan'ın ilk kadın bakanı Sıfır Atık Forumu'nda

Hindistan'ın ilk kadın bakanı Sıfır Atık Forumu'nda
28 Mayıs 2020 - 16:33


 
Hindistan'ın en önemli çevrecisi, hayvan hakları lideri, sürdürülebilir teknolojiler savunucusu ve doğa aktivisti, çevre dostu siyaset erbabı, çok sayıda uluslararası çevre ödülü sahibi olma gibi sayısız meziyete sahip, Hindistan'da çevreden sorumlu ilk kadın bakanı olarak uzun süre parlamentoda görev yapan Maneka Gandhi de Sıfır Atık Forumu'nda konuşacak.
 Yılın en iyi çevresel yeniliklerini ödüllendirmek için her yıl Avusturya'da toplanan Uluslararası Enerji Küre Vakfı Jürisine Uzun zamandır başkanlık eden Gahdhi'nin ayrıca Eurosolar Yönetim Kurulu ve Almanya Wuppertal Enstitüsü üyeliği de bunuluyor. Hindistan'daki en büyük hayvan havan hakları organizasyonu People for Animals'ın kuruluş aşamasında bulunan Maneka Gandhi, aynı zamanda Uluslararası Hayvan Kurtarmanın da yönetim kurulu başkanlığını yürütüyor.
Sıfır Atık Forumu'nda, Türkiye ve dünyanın en önemli akademisyen ve bürokratları konuşmacı olarak yer alacak.
 Geri dönüşüm, çevre teknolojileri ve sıfır atık sektörünün yerli ve yabancı en önemli firmaları tüm yenilikleri ile 4 Kasım'da, global ticaretin merkezi İstanbul Fuar Merkezi'nde organize edilecek.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum