phishing

Her okula bir bilgisayar, bir televizyon kampanyası

Her okula bir bilgisayar, bir televizyon kampanyası

Her okula bir bilgisayar, bir televizyon kampanyası
08 Nisan 2018 - 19:40

Belediye Başkanı Burhanettin Çoban ile birlikte sosyal belediyecilik alanında adeta çığır açan Afyonkarahisar Belediyesi, geleceğimizin teminatı olan öğrencilerimize tarihinin en önemli eğitim desteğini vermeye devam ediyor. Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’ın talimatlarıyla şehir merkezinde bulunan okullara bir adet son sistem diz üstü bilgisayar ve yine son sistem bir adet televizyon hediye edilecek.

 

Afyonkarahisar Belediyesi “Her Okula, Bir Bilgisayar, Bir Televizyon” kampanyası ile yine bir ilki başarmanın mutluluğunu yaşıyor. Afyonkarahisar’da eğitimde başarıyı artırmak ve okullarda teknolojiye arttırmak için yeni bir kampanyaya daha imza atan Belediye, şehir merkezindeki her okula son sistem diz üstü bilgisayar ve yine son sistem televizyon hediye edecek. Kampanyada ilk olarak İmam Hatip Lisesi ve Cumhuriyet İlkokuluna son sistem dizüstü bilgisayar ve televizyon hediye edildi. Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’ın lise eğitimini aldığı İmam Hatip Lisesi ve yine ilkokul eğitimini aldığı Cumhuriyet İlkokuluna gerçekleşen ziyarette dizüstü bilgisayarlar ve televizyonlar okul idarecilerine teslim edildi.

 

SON SİSTEM TV VE DİZÜSTÜ BİLGİSAYAR

 

Eğitimde teknolojik gelişmelere ayak uydurması gerektiğine işaret eden Başkan Çoban, kampanyayı da kendisinin de eğitim almaktan şeref duyduğunu ifade ettiği Afyon İmam Hatip Lisesinden başlatmanın mutluluğunu yaşadığını söyledi. Okullarımızın bu tür cihazlara ihtiyacı olduğunu aktaran Başkan Çoban; “ Bizler bu ihtiyacın karşılanması noktasında uydu alıcısı içinde olan akıllı Smart tv dediğimiz görüntü kalitesi çok yüksek 55 inç televizyon ile özellikleri yine son sistem işlemcisi, hafızası, ekran kartı yüksek olan dizüstü bilgisayarı hediye edeceğiz. Bilgisayarımız mimarlarımızın ve mühendislerimizin her türlü ağır programlarını dahi çalıştırabileceği donanıma sahip. Ümit ediyorum ki; bu güzel katkılarımızla okullarımız eğitimdeki kaliteyi arttırır ve ilimizi başarıya taşırlar. Bu vesileyle hem ülkemizdeki ilimizdeki tüm okul idarecilerimizi, öğretmenlerimizi canı gönülden kutluyorum” dedi.

 

OKUMA YAZMA ÖĞRENEN VATANDAŞLARIMIZLA İLGİLENDİ

 

İmam Hatip Lisesi Müdürü İbrahim Durgut ve Cumhuriyet İlkokulu Müdiresi Sinem Özbudak ise çocuklarımızın eğitimine büyük önem veren Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’a teşekkür ederek katkılardan dolayı şükranlarını sundular. Başkan Çoban ziyaretleri sırasında öğrencilerle yakından ilgilenerek nasihat da bulundu. Okumanın zengin yada fakir olmakla bir ilişkisi olmadığına dikkat çeken Başkan Çoban, hükümetimizin ‘Ben okumak istiyorum’ diyen herkesin yanında olduğunu ifade etti ve başarılı olmaları için hedeflerinden asla uzaklaşmadan azimle çalışmaları tavsiyesinde bulundu. Başkan Çoban ayrıca Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan tarafından başlatılan “ Okuma Yazma Bilmeyen Kalmasın” projesi kapsamında Cumhuriyet İlkokulunda eğitim alan vatandaşlarımızı da ziyaret ederek kendileriyle yakından ilgilendi. Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’a okul ziyaretlerinde Özel Kalem Müdürü Mehmet Savaş ve Bilgi İşlem Birim Sorumlusu Sefer Aytekin eşlik etti.

YORUMLAR

  • 0 Yorum