phishing

Hasta yakınları oteli açıldı

Hasta yakınları oteli açıldı

Hasta yakınları oteli açıldı
05 Ekim 2018 - 14:33

Afyonkarahisar Belediyesi ile Karahisar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğinin ortaklaşa yaptığı Hasta ve Hasta Yakını Konukevi Vali Mustafa Tutulmaz’ın katılımı ile hizmete açıldı.
Devlet Hastanesi karşısında bulunan Karahisar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Hasta Konuk Evinin açılışına Vali Mustafa Tutulmaz’ın yanı sıra Antalya 22. Dönem Milletvekili Burhan Kılıç, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, AFSÜ Rektörü Prof. Dr. Nurullah Okumuş, İl Müdürleri ve Dernek Başkanı Galip Kolcu ile çok sayıda davetli katıldı.
Hasta Konuk Evi hakkında bilgiler veren Karahisar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Galip Kolcu, Afyonkarahisar Belediyesi ile Karahisar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğinin ortaklaşa yaptığı Hasta ve hasta yakını konuk evinin 30 yatak kapasiteli olduğunu belirtti.
Açılış proğramında konuşan Vali Mustafa Tutulmaz; “Güzel bir hizmete hep beraber tanıklık ediyoruz. Bugüne kadar devletimiz sosyal devlet olarak gerek sağlık hizmetleri, gerekse diğer sosyal hizmetler konusunda sonuna kadar sorumluluk üstlenerek hiçbir vatandaşımızın açıkta kalmaması yönünde her türlü çabayı gösteriyor. Ancak bugüne kadar hep şunu söylüyoruz. Devlet imkânlarıyla yapılan hizmetler bir yere kadardır. Sivil toplum kuruluşları ve hayırseverlerimiz her zaman bu hizmetlerin bir ucundan tutsun diyoruz. Bugün de bunun güzel bir örneğini hep beraber görüyoruz. Hem bir sosyal bir problemin çözümüne katkı sağlıyor, hem de devletimizin sağladığı sağlık hizmetlerini de tamamlayıcı bir hizmet olarak karşımıza çıkarıyor. Ben emeği geçen herkese teşekkür etmek istiyorum. Bu tesisin hasta yakınlarına ve uzun süre tedavi gören hastalarımıza hayırlı uğurlu olmasını diliyorum.” dedi.
Konuşmaların ardından Karahisar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Hasta Konuk Evi açılışı Vali Mustafa Tutulmaz ve diğer protokol üyelerinin kurdele kesimi ile hizmete açıldı. Açılış sonrası Hasta Konuk Evi içerisinde incelemede bulunan Vali Tutulmaz ve beraberindekiler yetkililerden bilgiler aldılar.


YORUMLAR

  • 0 Yorum