phishing

Halk Günü toplantısı yapıldı

Halk Günü toplantısı yapıldı

Halk Günü toplantısı yapıldı
17 Temmuz 2019 - 20:40

 
Vatandaşların daha güvenli ve huzurlu bir ortamda yaşamalarını sağlamak, istek, öneri ve şikâyetlerini iletebilmeleri amacıyla her ay düzenli olarak yapılan Halk Günü Toplantısı’na Vali Mustafa Tutulmaz Başkanlık etti.
 
Valilik B blok Toplantı Salonu’nda yapılan Temmuz ayı Halk Günü Toplantısı’na Vali Mustafa Tutulmaz’ın yanı sıra, Belediye Başkan Yardımcısı Murat Öner ile ilgili kamu kurumlarının müdürleri, mahalle muhtarları ve basın mensupları katıldı.
 
Kamu Kaynaklı İş Talebinizi Burada Dile Getirmeyin
 
Toplantının açılışında konuşan Vali Mustafa Tutulmaz, vatandaşların sorunlarını çözmek amacıyla bu toplantılara devam ettiklerini belirterek, “Temmuz ayı halk günü toplantısına hepiniz hoş geldiniz. Bildiğiniz üzere her ay vatandaşlarımızın problemlerini dinlemek üzere halk günü toplantısı yapıyoruz. Her toplantıda tekrar hatırlatıyorum. Kamu kaynaklı iş talebinizi burada dile getirmeyin arkadaşlar. Yani devlet ya devletle doğrudan bağlantılı kurum ve kuruluşlarda sizin bu talebinizi yerine getirecek bir yetkimiz yok. Ama özel sektörde iş talebiniz var ise bu konuda yardımcı oluruz. Bunun dışında özel görüşme yapmak isteyen arkadaşlarımızla da özel görüşebiliriz.”
 
Taleplerin Takipçisi Oluyoruz
 
Kendilerine iletilen istek ve taleplerin takipçisi olduklarını söyleyen Vali Tutulmaz, “Kamunun bilgilendirilmesi noktasında yarar gördüğünüz hususlar var ise o hususta da taleplerinizi burada basının önünde dile getirebilirsiniz. Biz burada önce sizi dinliyoruz, problemlerinize çözüm bulabiliyorsak hemen burada buluyoruz, bulamadıklarımızı not edip gereğini yaparak sonuç hakkında sizi bilgilendiriyoruz. Son dönemlerde mahalle muhtarlarımız yada gönüllü vatandaşlarımız toplantılarımıza katılıp toplumsal sorunların çözümünde bizlere katkı sağlıyorlar.” diye konuştu. 
 
Ardından vatandaşlara sırasıyla söz veren Vali Mustafa Tutulmaz, kendisine iletilen talep, şikâyet, sıkıntı ve önerileri dinledi, çözüm üretmeye çalıştı. Vali Tutulmaz gerekli gördüğü hususlarda ilgili kurum müdürlerine talimatlar vererek gereğinin yapılmasını istedi.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum