phishing

Güngör : Bu milletin evladı olarak bu millete borcum var.

Güngör : Bu milletin evladı olarak bu millete borcum var.

Güngör : Bu milletin evladı olarak bu millete borcum var.
19 Mart 2023 - 11:10


 
İYİ Parti Afyonkarahisar Milletvekili  aday adayı  Gönül Ar Güngör basınla  kahvaltı da buluştu.   İYİ Parti Milletvekilliği aday adaylığını açıklayan Güngör  Tüm İlçelere  giderek  ilçe başkanları ve esnaf ziyaretleri  yaparak , ilçelerin sorunlarını dinleyerek çözüm önerileri  geliştirdiğini  söyledi.
 
Double Tree by  Hilton  otelde düzenlenen basın toplantısında  gündeme dair açıklamalar yapan  Güngör şunları Söyledi “ Bugün şanlı tarihimizin en kutlu günlerinden olan 18 Mart Çanakkale Zaferimizin 108. Yıldönümünde sizlerle birlikte olmaktan şeref duyuyorum.Tarihimizde askeri ve siyasi başarı olmak haricinde büyük bir kahramanlık ve inanış destanı olan bu günde başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm şehitlerimizi şükran, rahmet ve duayla anıyorum.
 
Bağımsızlık uğruna verilen bu mücadeleden bir asır sonra dahi aynı mücadele için yola çıkıyorum. Siz değerli basın mensubu arkadaşlarım aracılığıyla İYİParti milletvekili aday adaylığımı huzurlarınızda bir kez daha açıklıyorum. Aday adaylığı başvurum için Ankara’da genel merkezine giderek bizzat başvurumu tamamlayacağımı bildiririm.
 
Kadın töredir, kadın toplumun direğidir, kadın tek başına güçlü bir şahsiyettir. Ben Türküm ben Türk kadınıyım. Biz düşmanla çarpışan nene hatunların, emekli maaşını Kızılay’a bağışlayan Çavuş Kara Fatma’nın torunlarıyız. Aziz milletimizin yaşadığı deprem felaketinde hayatını kaydeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, tüm vatandaşlarımıza sabırlar diliyorum. Bu ülke fedakârdır, bu millet yardımseverdir. Bu milletin evlatları maaşını Kızılay’a bağışlayan Çavuş Kara Fatma’dan; çadır satan bir Kızılay anlayışının, rant düzeninin, yalana düzeninin, hırsızlık düzeninin, eğitimsizliğin, liyakatsizliğinin, ayrıştırıcılığın, ötekileştiriciliğin kurbanı olmamalıdır. Ben bir Cumhuriyet kadını olarak cumhuriyete borcum var. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e, Atama borcum var. Bu milletin evladı olarak bu millete borcum var. Hiçbir şahsi menfaat beklemeksizin kendini canla başla milletine adayan Meral Akşener hanımefendiye borcum var. Çocuklarımıza, geleceğimize borcumuz var.
 
Dünya için ülkemizin konumu ne kadar önemli ve elzemse, Afyonkarahisar’ımız da Türkiye için aynı derecede öneme sahiptir. Bu şehir jeopolitik konumuyla, mermeriyle, tarımıyla, hayvancılığıyla, insanıyla, kültürüyle, medeniyetler beşiği olmasıyla sayamayacağım daha birçok servetiyle çok daha ileride olmayı hak ediyor. Bu şehire bizim borcumuz var. Afyonkarahisar’ı dışarıya göç veren değil her yönüyle kendisine ve ülkeye yeten, dünyanın tarım, hayvancılık, bilim, sanayi, kültür ve cazibe merkezi olması için var gücümüzle çalışacağız. Milletimin her ferdiyle biz bir yelpazeyiz. Tarlada çalışan Ayşe teyzemle, doktorAyşe hanıma varıncaya kadar herkesin vicdanını sızlatan durumları biliyoruz. Millete hizmet için geliyoruz.
 
2002 yılından bu yana Afyonkarahisar barosuna bağlı olarak avukatlık mesleğini icra ederken diğer taraftan baro başkan yardımcılığı, kadın ve çocuk hakları komisyon başkanlığı görevlerinde aktif rol alıp birçok derneğin ve sosyal sorumluluk projesinin öncüsü oldum. Eğitimin ve hukukun üstünlüğüne hep inandım bu uğurda birçok faaliyette aktif olarak çalıştım. 20 yıldırhem hukukçu kimliğimle hem siyasi kimliğimle hem de sade vatandaş kimliğimle nasıl bu şehrin insanına hizmet ettiysem ekmek kazandı ekmek bölüştüysem nasip olursa milletvekili olarak da hizmet etmeye devam edeceğim. İlçelerimizi, teşkilatlarımızı geziyoruz nokta nokta her yerin beklentisini, problemini biliyoruz. Çözümlerimiz, projelerimiz hazırdır. İstişarelerle daha da uygulanabilir hale getireceğiz.
 
Şahsi hayatımın yanında siyasi hayatımda da yaklaşık 20 yıl bu millete hizmet etmek için konum ayırt etmeksizin verilen tüm görevler için var gücümle çabaladım. Söz konusu vatan ise gerisi teferruattır. Vatan sevgisi imandandır. Biz bu anlayışa sahip olarak doğduk, büyük ve öleceğiz. Bizim vatan sevgimizi kimsenin sorgulaması haddine olmayacaktır.
 
Ülkemin içinde olduğu bu zorlu dönemde mesleki ve siyasi tecrübem ile ileride iki tane kız evladıma söyleyecek sözüm olması açısından taşın altına gövdemi koymaya karar verdim. Genel Başkanım kıymetli hanımefendi Sayın Meral Akşener’in yanında yer almaktan, iyiler ailesinin bir ferdi olmaktan gurur duruyorum. Bu dönemde aday adaylığı başvurusunda bulunan tüm arkadaşlarımı cesaretlerinden dolayı tebrik ediyorum. Afyonkarahisar’ımız için kim hayırlı ise, bu şehir için çalışacaksa rabbim ona bu milletin vekili olmayı nasip etsin. Cumhuriyetin kurucu değerlerine geri dönmemiz lazım. Dünyanın küresel mahalle olduğu bu dönemde anlı şanlı tarihimizle, medeniyetler yuvası olan halimizle, kıymetli her bir ferdimizle, yer altı ve yer üstü zenginliklerimizle ve kültürümüzle her alanda Türkiye’mizi dünyanın merkezine, Afyonkarahisar’ımıza da ülkemin ve dünyanın merkezine konumlandırmaya geliyoruz.
 
Az kaldı, hep birlikte tarih yazacağız. Biz seferden sorumluyuz zafer Allah’tandır. O sene bu sene olacak. Her birlikte başaracağız. Her şey iyi olacak”  dedi
 
Basın Toplantısının ardından basınla fotoğraf çekimi ile sona erdi.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum