phishing

Gümüş : Afrin harekatını bile magazinleştirildi

Gümüş : Afrin harekatını bile magazinleştirildi

Gümüş : Afrin harekatını bile magazinleştirildi
12 Şubat 2018 - 23:23 - Güncelleme: 13 Şubat 2018 - 00:46

Partisinin il binasında düzenlenen haftalık basın toplantısında konuşan İyi Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Erdal Gümüş, milyonların umudu olan İyi Parti'nin önünün kesilmesi için her türlü girişimde bulunulduğunu, Türkiye Cumhuriyeti'ni bölüp parçalamak isteyen HDP'nin kongresi için bir şey yapılmadığını iddia etti.

Afrin harekatının bile magazinleştirildiğini belirten Başkan Gümüş, ülke olarak duyarlı ve hassas olmamız gerektiğini vurguladı.

Gümüş il binasında haftalık basın toplantısında gazetecilerle bir araya geldi.Gümüş;"Türkiye'nin adalete ihtiyacı var dedik. Bunu da tekrar etmek istiyorum. Adalet de sadece mahkemelerde olmuyor. Dün Ankara'da bir kongre gerçekleştirildi. İYİ Parti kongre yapabilmek için salon ararken, salonların elektriği kesilirken, kiraladığımız salonlar iptal edilirken, dün Atatürk'ün kurduğu Türkiye Cumhuriyeti'ni bölmek ve parçalamak isteyen HDP Ankara'nın göbeğinde bir kongre gerçekleştirdi. Adalet ayaklar altındadır. O kongreye katılanlara baktığımız zaman da çok üzülerek söylemek istiyorum; Mustafa Kemal Atatürk'ün Kurduğu CHP'nin Genel Başkan Yardımcısı ordaydı. Buradan sormak isterim, Türkiye Cumhuriyeti'nin kongresinde Atatürk'ün kurduğu CHP Genel Başkan Yardımcısının ne işi vardı?" dedi.

 

"İŞİ MAGAZİNE DÖKTÜLER"

 

Geçtiğimiz Cumartesi günü yaşanan olaylarda 12 askerimizin şehit olduğuna değinen Başkan Gümüş, Afrin harekatının bile magazinleştirildiğini ifade etti.

 

Gümüş, "Cumartesi günü çok büyük bir acı haber aldık. Toplamda 12 Şehidimiz vardı. Bu aziz millet bunları hak etmiyor. Afrin harekatını üzülerek söylemek istiyorum, magazin boyutuna döktüler. Kınalı kuzular Afrin'de can verirken, işi magazine döktüler. Geçtiğimiz gün AK Parti'nin Muğla kongresinde, 'Başbakanım bizi Afrin'e götür' sloganı atılıyor. Başbakan Binali Yıldırım suyunu içerek, 'Çıkışta hazır olun' diyor. Yazıklar olsun. Bir taraftan terörün bitmesini istiyoruz, bir taraftan da terörün bitmemesi için ellerinden geleni yapıyorlar" diye konuştu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum