phishing

Görevden alınan CHP merkez ilçe başkanı Sever Ateş püskürdü

Görevden alınan CHP merkez ilçe başkanı Sever Ateş püskürdü

Görevden alınan CHP merkez ilçe başkanı Sever Ateş püskürdü
05 Ocak 2019 - 19:00 - Güncelleme: 06 Ocak 2019 - 09:56

 

 

Bugün Görevden alınan CHP Merkez İlçe Başkanı Vedat Sever kendisini görevden alan genel merkez ve genel merkez tarafından atanan İl yönetimine ateş püskürdü.

Sever kendisini görevden alanları çocuğa benzeterek;” Cumhuriyet Halk Partisi egoların tatmin edileceği bir oyun parkı değildir.” Dedi.

Sever açıklamasında;” Yerel seçim arifesinde alınan bu karar partimize gönül vermiş üyeler, belde, ilçe başkanları ve yöneticiler dahil olmak üzere olumsuz ve motivasyon düşürücü bir hava yaratmış, parti birlik ve bütünlüğü işgal edilmiş, güvensiz bir hava yaratılmıştır.” Dedi.

Sever, Mustafa Kemal Atatürk'ün en büyük iki eserinden biri olarak söz ettiği ve çok sevdiğim, çok emek verdiğim, ayrıca da seçimle ve açık ara birinci seçildiği Merkez İlçe Başkanlığı görevinden ekibiyle birlikte, görevden alındığını ifade ederek, ”bu hareket emek ve demokrasiden yana olan partimize yapılan en büyük ihanettir. Cumhuriyet Halk Partisi egoların tatmin edileceği bir oyun parkı değildir, kimsenin malı hiç değildir.” Diyerek sözlerine son verdi

YORUMLAR

  • 0 Yorum