phishing

Gençlik Merkezi gönüllüleri Hacı Hayriye Özsoy İlkokulundaki Öğrenciler İle Buluştu

Gençlik Merkezi gönüllüleri Hacı Hayriye Özsoy İlkokulundaki Öğrenciler İle Buluştu

Gençlik Merkezi gönüllüleri Hacı Hayriye Özsoy İlkokulundaki Öğrenciler İle Buluştu
03 Mayıs 2019 - 10:55 - Güncelleme: 03 Mayıs 2019 - 11:42


 
Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından, “81 ilde yürütülen “ Gençlerin İyilik ağacı ” adlı projesi Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı Cumhuriyet Mahallesinde hizmet veren Afyonkarahisar Gençlik Merkezi tarafından ilimizde yürütülüyor.
 
Proje kapsamında okulun daveti üzerine 30 Nisan 2019 tarihinde Hacı Hayriye Özsoy İlkokulu öğrenciler ile çeşitli faaliyetler gerçekleştirildi. Afyonkarahisar Gençlik Merkezi, gönüllü gençleri tarafından okul öğrencilerine, palyaço etkinliği, yüz boyama, müzik dinletileri, zeka oyunları, matrak gibi çeşitli faaliyetler yapıldı. Faaliyet sonrası okul yönetimi ve öğretmenleri gönüllülere teşekkür etmişlerdir. Yapılan faaliyet ile çocuklar ile eğlenceli ve eğitici bir gün geçirilmiştir.
 
Faaliyette yer alan Gençlik Merkezi, gönüllü gençlerine ve faaliyeti organize eden okul yönetimine ve öğretmenlere teşekkür ederiz. Proje kapsamında gönüllü olmak isteyen gençlerimiz ve okullarında projenin uygulanmasını talep eden öğretmen ve idarecilerimiz Afyonkarahisar Gençlik Merkezi ile iletişime geçebilirler.
 
Gönüllü gençleri Hacı Hayriye Özsoy İlkokulunda yapılan bahar şenliği kapsamında miniklerle bir araya geldiler. Gönüllü gençlerimiz,minik yüreklere dokunmanın mutluluğunu yaşadılar.Palyaço eşliğinde yüz boyadılar,geleneksel çocuk oyunları gibi çeşitli etkinlikler gerçekleştirdiler.Ayrıca Merkezimizde gitar eğitimi alan minik kardeşimiz Yıldız NAZ arkadaşlarına öğrendiği eserleri çalarak çok güzel bir deneyim yaşadı.2019 Gönüllülük Yılı çalışmasına kattıkları değerden dolayı gençlerimizi kutluyoruz.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum