phishing

Gençler hayallerini sahneye taşıdı

Gençler hayallerini sahneye taşıdı

13 Mart 2018 - 23:15

Gençler hayallerini sahneye taşıdıGençlik ve Spor Bakanlığı, Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından “Hayallerini Sahneye Taşı” sloganıyla 81 ilde düzenlenen Gençlik Merkezleri Arası Tiyatro Yarışması’nın Afyonkarahisar İl Birinciliği Karahisar Gençlik Merkezinde yapılan program ile gerçekleştirildi.

Karahisar Gençlik Merkezinde düzenlenen yarışmaya 6 ekip katıldı. Gençlerin kendilerinin yazıp oynadığı oyunlarla izleyicilere görsel bir şölen yaşatıldı. Vatan Sevgisi, Üretkenlik, Çalışkanlık, Fedakarlık, Bağımsızlık, Şehitlik, Dürüstlük, Vatan Savunması, Dayanışma ve Sadakat konularında komedi ve dram dallarında düzenlenen yarışmada gençlerin sergiledikleri oyunlar büyük bir beğeni topladı.

Yarışmada Evlad-ı Fatihan adlı tiyatro ekibinin sergilediği Bir Garip Olay isimli oyun birinci olarak Nisan ayında İzmir’de gerçekleşecek bölge finalinde Afyonkarahisar’ı temsil etmeye hak kazandı. Yarışmada Afyon Lisesi Mimal ekibi And olsun şart olsun oyunu ile 2. ,Karahisar Gençlik Merkezi ekibi vatan sağolsun oyunu ile 3.’lük elde etti. Katılan bütün ekiplere katılım belgeleri verildi. Yarışmanın Jüri üyeliğini yapan Sayın Seyhun Sertan Yücekaş, Sayın Onur Yalçın, Sayın Fulya Coşgun, Sayın Saliha Bozdemir ‘e teşekkür edilerek plaketleri Gençlik Merkezi Müdürü Gökhan Gürbüz tarafından verilerek yarışma tüm ekiplerin hatıra fotoğrafları çekimi ile sona erdi

YORUMLAR

  • 0 Yorum