phishing

Genç Müsiad’dan Serteser’e Ziyaret

Genç Müsiad’dan Serteser’e Ziyaret

Genç Müsiad’dan Serteser’e Ziyaret
27 Mayıs 2019 - 12:32

 
Genç MÜSİAD Afyonkarahisar Şubesi, Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser’i ziyaret etti.
 
Genç MÜSİAD Afyonkarahisar Şube Başkanı Abdullah Sert, Şube Başkan Yardımcısı Ahmet Yaşar ile Şube Yönetim Kurulu Üyeleri Abdullah Tekin ve Ramazan Aslan, Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser’i ziyaret etti.
 
İSTİŞARELER SÜRECEK
 
Genç MÜSİAD Afyonkarahisar Şube Başkanı Abdullah Sert, ziyarette yaptığı açıklamada “Ocak ayında Genç MÜSİAD Şube kuruluşumuzu gerçekleştirdik. 2011 yılından beri MÜSİAD’ın içindeydik, destek veriyorduk. TOBB Afyonkarahisar Genç Girişimciler Kurulu ile de görüştük. Genç STK’lar olarak ortak toplantılar yapmak ve projeler üretmek için istişarelerimiz devam edecek” dedi.
 
BİRLİK VE BERABERLİK VURGUSU
 
ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser de ziyaret dolayısıyla duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkür etti. Serteser, “Bizim TOBB Afyonkarahisar Genç Girişimciler Kurulumuz var; onları da ziyaret ettiniz. Afyonkarahisarımız’ın ekonomisini daha iyi noktalara getirebilmek için hem genç işadamları, hem Ticaret ve Sanayi Odası, MÜSİAD, diğer işadamı dernekleri olarak birlikte çalışıyoruz. Birlik ve beraberlik içinde bu çalışmaların daha verimli olacağının bilincindeyiz. TOBB Başkanımız Sayın M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun sık sık söylediği bir söz var: Ayrılıkta azap, birlikte rahmet vardır. Biz de bu düstur ile çalışıyoruz” ifadelerini kullandı.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum