phishing

Gelir 516 bin lira Gider: 263 bin lira

Gelir 516 bin lira Gider: 263 bin lira

Gelir 516 bin lira Gider: 263 bin lira
19 Nisan 2019 - 20:18



 
2’nci Küçük Sanayi Sitesi’nin 2018 yılı Olağan Mali Kongresi’nde sitenin toplam giderlerin 263 bin 385 lira olduğu, toplam gelirlerin ise 516 bin 819 lira olduğu kamuoyuna ilan edildi.
 
 
Afyonkarahisar 2’nci Küçük Sanayi Sitesi’nin 2018 yılı Olağan Mali Kongresi önceki gün sitenin yönetim binasında gerçekleştirildi. Kuranı Kerim tilaveti, dua edilmesi ve saygı duruşu ile başlayan kongrede divan kurulu oluşturuldu. Muammer Arseven, Cengiz Cevrin ve Erdoğan Aktaş, divan kurulunda yer aldı.
 
“ÇEVRE VE YEŞİLLENDİRME ÇALIŞMASI YAPTIK”
 
Faaliyet raporunun okunmasından önce Sitenin Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Koçak söz alarak yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi. Yeşillendirme ve çevre düzenlemeleri başta olmak üzere pek çok çalışmanın yapıldığını söyleyen Koçak, şunları söyledi: “Sanayimiz içerisinde yeşillendirme ve çevre düzenlemesini yaptık. Ara sokakların açılmasını gerçekleştirdik. Uzun süreli araç gereçlerin toplatılmasını sağladık. Camimizin arkasına yük indirme bindire rampası yapımını tamamladık. Arsa ve işyeri kiralarının artırılması işlemlerini yaptık. Yağmursuyu kanallarının yapılmasını gerçekleştirdik. Kooperatifimize ait binaların araç gereçlerin ve yollarımızın tamir, bakım ve onarımı sanayimiz alanı içerisindeki hafriyatların ve molozların temizletilmesi işlemlerini yürüttük. Ve daha birçok çalışmalarımızı bize verdiğiniz desteklerle ve yetkilerle titizlikle yaptık ve yapmaya devam edeceğiz inşallah.”
 
GİDER GELİR BİLGİLERİ PAYLAŞILDI
 
Daha sonra ise Faaliyet Raporu okundu. Raporda toplam giderlerin 263 bin 385 lira olduğu, toplam gelirlerin ise 516 bin 819 lira olduğu ifade edildi. Bu gelir ve giderler hakkında şu bilgiler paylaşıldı: “Boş rezerv alanlarımızı şahıs ve firmalara kiraya vererek yıllık ortalama 254 bin 952 lira gelir sağlanmakta olup diğer işyerlerimiz içinde yıllık toplam kira gelirimiz 261 bin 867 lira olarak kooperatifimize gelir sağlanmıştır. Borcunu ödemeyen kiracılarımız icra ve tahliye kararı davaları açılmıştır.
 
OY BİRLİĞİ İLE KABUL EDİLDİ
 
Mali bilançolar ile ilgili raporun okunmasının ardından Denetim Kurulu’nun faaliyet raporu okundu. Raporda “Yönetim Kurulu başarılı bulunmuştur” ifadeleri yer aldı. Raporların ardından tüm faaliyet raporları oylamaya sunuldu. Faaliyet raporları oy birliği ile kabul edildi. Nail Azbay’ın Haberi.
AFYON POSTASI
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum