phishing

Gazeteci Ertuğrul Sevim'e Şehit Gazilerden Anlamlı Hediye

Gazeteci Ertuğrul Sevim'e Şehit Gazilerden Anlamlı Hediye

Gazeteci Ertuğrul Sevim'e Şehit Gazilerden Anlamlı Hediye
01 Mayıs 2020 - 15:44 - Güncelleme: 02 Mayıs 2020 - 00:14


 
Afyon basınının temel taşlarından olan hemşehrimiz Gazeteci- Yazar Ertuğrul SEVİM'e Harp Malûlu Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanlığı tarafından teşekkür belgesi verildi.
 
DERNEĞİMİZE VERDİĞİ DESTEK VE CAMİAMIZA VERDİĞİ DESTEKTEN DOLAYI TEŞEKKÜR ETTİK
 
Harp Malûlu Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı İsmail KUMARTAŞLI sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada"
Vatan Severliği,Fikirleri,Yazıları,Öngörüsü ile her zaman Afyonkarahisarımızda sevilen, Camiamız tarafından da çok sevilen değerli abimiz Gazeteci, Yazar,Tv Programcısı Ertuğrul Sevim 'i Malül Gazi Salih Yorgancı ve Derneğimizin Her Daim Destekçisi İş İnsanı Galip Şanlı İle Ziyaret Ettik.Derneğimize Verdiği Destek ve Camiamıza Verdiği Değerden Dolayı Teşekkür Ettik." ifadelerine yer verdi.
 
BENİ ONURLANDIRDINIZ
 
Ziyaret ve takdim edilen belgeden duyduğu memnuniyeti ifade eden Gazeteci- Yazar Ertuğrul SEVİM "Çok teşekkür ediyorum Başkan’ım. Beni onurlandırdınız. Tüm şehit ve gazilerimize ve onların kıymetli ailelerine teşekkür ediyorum. Bu benim hayatımda aldığım en anlamlı belgedir." diye konuştu.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum