phishing

Flaş..Flaş..Flaş.. Sandıklı Esnaf Odası seçimlerini Öztop kazandı

Flaş..Flaş..Flaş.. Sandıklı Esnaf Odası seçimlerini Öztop kazandı

Flaş..Flaş..Flaş.. Sandıklı Esnaf Odası seçimlerini Öztop kazandı
11 Mart 2018 - 12:33 - Güncelleme: 12 Mart 2018 - 00:13

Flaş..Flaş..Flaş.. Sandıklı Esnaf Odası seçimlerini Öztop kazandı 

 

Dün yapılan Sandıklı esnaf Odası seçimlerinde sürpriz isim Ahmet Öztop seçimin kazananı oldu.

Yıllardır Sandıklı Esnaf ve sanatkarlar Odası Başkanlığı yapan Hasan Mutlu'nun seçimi kazanacağına kesin gözüyle bakılırken Ahmet Öztop'un sürpriz yaparak seçimi kazanması Sandıklı'a soğuk duş etkisi yarattı.

Birçok spekülasyonlara konu olan seçimlere önce 3 adayın katılacağı söylendi daha sonrasında ise 1 ada yarıştan çakildi.Yarışa mevcut başkan Hasan Mutlu ile Karşısında aday Ahmet Öztop katıldı.

Seçimin galibi Ahmet Öztop oldu.

Sandıklı seçimleri Afyonkarahisar merkezde yapılacak olan Esnaf odaları birliği seçimini de etkileyeceğinden ortalıkta dolaşan söylentilere de son nokta konulmuş oldu.

Şimdi sırada Afyon ESOB seçimleri var.

Ahmet Öztop'un seçimleri kazanmasının hemen ardından Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl sosyal medya hesabından Öztop'u kutladı.Çöl;"

Dün yapılan Esnaf ve Sanatkarlar Odası seçimlerini kazanan Ahmet Öztop ve yönetimini tebrik ediyorum. Esnaflarımıza hizmet eden ve bir çok başarılı hizmete imza atan Hasan Mutlu ve yönetim kurulunda görev yapmış olan esnaflarımızı kutluyorum. Ayrıca Esnafa hizmet için bende varım diyen Veli Öztürk ve listesinde ki esnaflarımızı da ayrıca tebrik ediyorum. Seçimin kazanan veya kaybedeni yoktur. Burada kazanan Sandıklı Esnaflarıdır.

Tüm esnaflarımıza hayırlı ve bol kazançlar diliyorum...

 

Not: Esnaflarımıza kazandırmak üzere yapmış olduğumuz çarşı merkezde ki 38 işyeri bulunan Bedesten Çarşımızın kiralama işlemlerini bu ay içinde yapıyoruz. Şimdiden esnaflığa devam eden ve yeni esnaf olacak kardeşlerimize hayırlı olmasını diliyorum..."dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum