phishing

FETÖ ile mücadele devam edecek!

FETÖ ile mücadele devam edecek!

FETÖ ile mücadele devam edecek!
24 Kasım 2017 - 16:09

 

FETÖ ile mücadele

 devam edecek!

 

 

 Bunlar hain, kanlı bir teşebbüste bulundular. Bu teşebbüs, Türkiye'yi yok etme, işgal etme, parçalama girişimiydi ama Allah'a şükür milletimizin yazdığı destan neticesinde püskürtüldü

 

 

 

 

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, "Suriye'nin yeniden inşasına Türkiye olarak da biz de destek vereceğiz ama bilhassa Suriye'yi bu şekilde yakıp, yıkan bazı ülkeler var. Onların da ellerini ceplerine atmaları lazım. Suriye'nin yeniden inşası şarttır. Türkiye de bu konuda elinden gelen gayreti gösterecektir." dedi.

Eroğlu, "Termal ve Çamur Festivali" programında, turizm sektörünün çok önemli olduğunu belirtti. Turizmin Afyonkarahisar'da gelişmesini arzu ettiklerini dile getiren Eroğlu, "Onun için ne gerekiyorsa yapıyoruz. Deniz turizmine gelen turistler genelde 700 dolar civarında para bırakıyor ama termal turizm, tabiat ve doğa turizmine gelen turistler 6 bin 7 bin dolar bırakıyor. Biz de bu maksatla 81 ille alakalı tabiat turizmi mastır planı hazırladık." diye konuştu.

SURİYE'NİN YENİDEN İNŞASINA TÜRKİYE OLARAK DA BİZ DE DESTEK VERECEĞİZ

Konuşmaların ardından gazetecilerin sorularını yanıtlayan Eroğlu, Türkiye, Rusya ve İran liderlerinin katılımıyla gerçekleşen Soçi'deki Üçlü Suriye Zirvesi'ne ilişkin soru üzerine Eroğlu, Suriye'nin yeniden inşasının gerekli olduğunu söyledi.

Eroğlu, Fırat Kalkanı Operasyonu ile Suriye içinde hastane, içme suyu temini gibi çalışmalar yaptıklarını vurgulayarak, "Suriye'nin yeniden inşasına Türkiye olarak da biz de destek vereceğiz ama bilhassa Suriye'yi bu şekilde yakıp, yıkan bazı ülkeler var. Onların da ellerini ceplerine atmaları lazım. Suriye'nin yeniden inşası şarttır. Türkiye de bu konuda elinden gelen gayreti gösterecektir." ifadelerini kullandı.

Gazetecilerin uluslararası ekonomi/finans dergisi Turcomoney'in "Türkiye'ye ve Dünyaya Değer Katanlar" ödül töreninde, kendisine verilen "Yılın Devlet Adamı" ödülüyle ilgili soru üzerine Eroğlu, ödülü bütün Orman ve Su İşleri Bakanlığı mensupları adına aldığını bildirdi.

TÜRKİYE'DE DİKTİĞİMİZ FİDAN SAYISI BUGÜN İTİBARIYLA 4 MİLYARI AŞIYOR

Bugüne kadar Türkiye'ye çok büyük hizmetler yaptıklarını anlatan Eroğlu, İstanbul'da 600 tesisi hizmete açtıklarını aktardı.

Hizmet götürmedikleri bir il olmadığını, hizmetlerin artarak devam edeceğini dile getiren Eroğlu, "Cumhurbaşkanımız, 'Bakanlardan 180 günde büyük bir hamle bekliyorum' demişti. Biz de 375 tesisi tamamladık. Bunlardan 77'si büyük baraj, gölet de var. Bunları 29 Kasım'da Cumhurbaşkanımızın uğurlu elleriyle açacağız. İnşallah o gün bir de 4 milyarıncı fidanı toprakla buluşturmuş olacağız. Türkiye'de diktiğimiz fidan sayısı bugün itibarıyla 4 milyarı aşıyor. Buda bizim için gurur meselesi." şeklinde konuştu.

FETÖ İLE MÜCADELE DEVAM EDECEK

FETÖ üyelerinin Almanya'da kurdukları yardım dernekleriyle Türkiye'de tutuklu bulunan FETÖ mensupları için yardım kampanyası başlattığı yönündeki iddialara ilişkin soru üzerine Eroğlu, bu örgütün üzerine kararlılıkla gittiklerini bildirdi. Eroğlu, FETÖ'nün Türkiye tarihindeki en alçak, en kanlı terör örgütü olduğuna işaret ederek, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Bu hain, Türkiye'nin başına çorap örmek istedi ama 15 Temmuz'da milletimizin kahramanlığı, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın cesareti sayesinde püskürtüldü. Ancak bazı FETÖ üyeleri yurt dışında, ABD'de, Almanya'da faaliyetlerine devam ediyor. Bazı ülkeler de bunları hala destekliyor. Cumhurbaşkanımızın ifadesiyle bunların inlerine girildi. Hepsi etkisiz hale gelinceye kadar mücadelemiz devam edecektir. Sizlerden bir şey rica edeceğim. Bunlara 'FETÖ'nün imamı' falan diyorsunuz. İmam falan değil, bunlardan Allah rızası için 'FETÖ haininin alçağı' diye bahsedin. Ne imamı? İmamla alakası yok, bunlar hain. Bunlara terörist diyeceğiz. Bunlar hain, kanlı bir teşebbüste bulundular. Bu teşebbüs, Türkiye'yi yok etme, işgal etme, parçalama girişimiydi ama Allah'a şükür milletimizin yazdığı destan neticesinde püskürtüldü. Bu kahramanlık destanı sadece kendi tarihimize değil dünya tarihine bir destan olarak geçti."

METEOROLOJİNİN AKILLI TELEFON UYGULAMASI

Eroğlu, hava durumu tahminleriyle ilgili soru üzerine, havaların soğuduğunu, kar yağışının etkili olduğunu belirtti. Ankara'da yüksek kesimlerde kar yağışının başladığını ifade eden Eroğlu, Ege ve Akdeniz hariç yağışların devam ettiğini bildirdi.

Vatandaşlara, Meteoroloji Genel Müdürlüğünün internet sitesinden yol durumu, sıcaklık, don olayı, yağışla ilgili bilgi almalarını tavsiye eden Eroğlu, "Meteoroloji Genel Müdürlüğümüz akıllı telefonlar için bir hizmet başlattı. Akıllı telefonlara indirilen uygulama ile tüm uydu fotoğrafları, meteorolojik radar görüntüleri, hava sıcaklıkları, rüzgar durumu gibi şeyleri vatandaşların görmesi mümkün." diye konuştu.(AA)

YORUMLAR

  • 0 Yorum