phishing

FETÖ davaları devam ediyor

FETÖ davaları devam ediyor

FETÖ davaları devam ediyor
22 Ağustos 2017 - 20:16

FETÖ davaları

devam ediyor

 

Afyonkarahisar’da güvenlik güçlerinin yaptığı başarılı operasyonlarla yakalanarak tutuklanan FETÖ’cüler, hakim karşısında haklarındaki suçlamalarla ilgili savunma yapıyorlar

 

 

KURTULUŞ-Yurt genelinde olduğu gibi Afyonkarahisar’da da FETÖ/PDY silahlı terör örgütüne üye olmak suçlarından tutuklanan sanıkların 2. Ağır Ceza mahkemesinde davaları görülmeye devam ediyor. Afyonkarahisar’da dünkü duruşmalarda 11 tutuklu sanık hakim karşısına geçti. Öğleden sonraki duruşmalarda 9 tutuklu sanığın yargılanmasına devam edilirken, sanıklar suçlamaları kabul etmeyerek, terör örgütüne üye olmadıklarını ifade ettiler.

Dünkü duruşmalarda Cumali Demir, Medine Akçakaya, Sinan Çiçek, Ali Varol, Ahmet Kaytan, Esat Koçyiğit, İsmail Atay, Ünal Ozan, Ali Duman, Sadık Özan, Erhan Baş, Dilek Baş, Cüneyt Dönmez, Özcan Karakuş hakim karşısına çıkarak savunma yaptı.

AYNI SAVUNMALARI VERİYORLAR

15 Temmuz hain darbe girişiminde bulunan FETÖ’cüler Türkiye’nin dört bir yanındaki yargılanmaları sürerken, Afyonkarahisar’daki FETÖ/PDY üyelerinin de davaları görülmeye devam ediyor. Haklarındaki suçlamaları kabul etmeyen tutuklu sanıkların büyük bir kısmı etkin pişmanlık yasasından faydalanmak isteği ile savunma yapıyor. Bazı tutuklu sanıkların etkin pişmanlık yasası altında yaptığı savunmaların bir birine yakın olması mahkeme başkanlığının da dikkatinden kaçmıyor.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum