phishing

Eroğlu’ndan ATB’ ye Ziyaret

Eroğlu’ndan ATB’ ye Ziyaret

Eroğlu’ndan ATB’ ye Ziyaret
05 Ocak 2019 - 12:20

 

Eski Orman ve Su İşleri Bakanı, Afyonkarahisar milletvekili ve Irak Özel Temsilcisi Prof. Dr. Veysel Eroğlu Afyonkarahisar Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Mühsürler’i makamında ziyaret etti.

Prof. Dr. Veysel Eroğlu’nun başkanlığında gerçekleşen ziyarette Afyonkarahisar AK Parti milletvekili İbrahim Yurdunuseven, mevcut Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, AK Parti İl Başkanı Hüseyin Sezen, AK Parti Belediye Başkan Adayı Mehmet Zeybek, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Bülent Eser, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Ethem Karahan ve İlçe teşkilatından adaylar hazır bulundu. Ziyaret heyetini Yönetim Kurulu Başkanımız Mehmet Mühsürler, Meclis Katip Üyemiz M.Fatih Adıgüzel, Yönetim Kurulu Sayman Üyemiz Ali Rıza Gürakar, Meclis Üyelerimiz Halim Sağ, İbrahim Yalçınkaya, Ali Alp ve Genel Sekreterimiz Yılmaz Göktaş ağırladı.

Ziyaret Sırasında ilk konuşan Eski Orman ve Su işleri Bakanı Veysel Eroğlu, “İlimizde faaliyet gösteren sektörün bazı sıkıntılarının olduğunu biliyoruz. Yerel seçimler öncesi bu sıkıntıları Allah’ın izni ile bu sıkıntılar gidecek. Üreticilerimizin ve tüccarlarımız sektörde yaşadığı sorunlar ve çözüm önerileri hükümetimiz yakından ilgileniyor. Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın 31 Ocak’ta açıkladığı manifestoyla Ticaret Borsasına büyük önem düşüyor. İlimizde tarımsal alanların genişlemesi için elimizden geleni yapacağız” ifadelerini kullandı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Mühsürler, yaklaşan 31 Mart yerel seçimleri için AK Parti Afyonkarahisar belediye Başkan adayı Mehmet Zeybek’e başarılar diledi. Mühsürler konuşmasında, “Yıllarca ilimizde Bakanlık yapan Prof. Dr. Veysel Eroğlu’nun öncülüğünde şehrimize büyük yatırımlar geldi. Buda mevcut belediye başkanı ile hükümetin uyumlu çalışmasıyla birlikte gerçekleşti. Seçimlerin ülkemiz ve ilimiz için hayırlara vesile olmasını diliyorum’’ dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum