phishing

Eroğlu: Ergene’yi de kurtaracağız

Eroğlu: Ergene’yi de kurtaracağız

Eroğlu: Ergene’yi de kurtaracağız
18 Ocak 2017 - 16:06

Eroğlu: Ergene’yi de kurtaracağız

 

 

 

Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, Kırklareli’nde temel atma törenlerine katıldı. Kırklareli Valisi Esengül Civelek ile görüştükten sonra gazetecilerle bir araya gelen Prof. Dr. Eroğlu, Kırklareli'nde yapılan ve yapılması planlanan yatırımlar hakkında bilgiler verdi.

Kırklareli'ne her gelişinde müjdelerle geldiğini söyleyen Prof. Dr. Eroğlu, şimdiye kadar 83 müjde verdiğini aktardı. Eroğlu, konuşmasını şöyle sürdürdü:

''Biz sözünün eri hükümetiz, yapacağımız sözü veririz. Ergene Nehri'mizde de çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Çalışmalarımızı en ileri, en son teknoloji ile yapıyor ve çalışıyoruz.. Ergene de artık tertemiz olacak. Haliç'i nasıl kurtardıysak, Ergene'yi de kurtaracağız. Bir de rüyam var, onu da en kısa zamanda hayata geçirmek istiyorum.''

Daha sonra Prof. Dr. Eroğlu, Kırklareli'ndeki Atatürk Spor Salonu'nda düzenlenen, DSİ tesisleri toplu temel atma ile orman köylülerine kullandırılan gelir getirici tür ve Orman ve Köy İlişkileri Genel Müdürlüğü (ORKÖY) kredi sertifikaları dağıtım törenine katıldı.

Burada vatandaşlara hitap eden Prof. Dr. Eroğlu, temeli atılan projeler hakkında bilgi verdi, bölgeye yapılacak yatırımları anlattı.●Arif Yağcı

YORUMLAR

  • 0 Yorum