phishing

Eroğlu : Afyonkarahisar’a termal şehir kurulacak

Eroğlu : Afyonkarahisar’a termal şehir kurulacak

 Eroğlu : Afyonkarahisar’a termal şehir kurulacak
06 Ocak 2019 - 20:41

 

 

AK Parti İl Başkanı Av. Hüseyin Sezen ilimizde faaliyet gösteren sivil toplum örgütlerinin temsilcileri ile bir araya geldi. Toplantıya milletvekilleri ile birlikte belediye başkanı ve belediye başkan adayı Mehmet Zeybek de katıldı. Toplantıda konuşan Sezen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ilimize geleceğini söyledi.

AK Parti İl Başkanı Hüseyin Sezen, ilimizde faaliyet gösteren sivil toplum örgütlerinin temsilcileri ile kahvaltıda bir araya geldi. Karayolları Parkında yapılan toplantıda milletvekilleri Prof. Dr. Veysel Eroğlu, Ali Özkaya ve İbrahim Yurdunuseven ile birlikte Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, İl Genel Meclis Başkanı Salih Sel ve belediye başkan adayı Mehmet Zeybek de hazır bulundu.

 

Son konuşmayı milletvekili Prof. Dr. Veysel Eroğlu yaptı. Eroğlu sözlerine ekonomi ile başladı. Eroğlu, “İlimiz ekonomik açıdan ciddi manada büyük bir il oldu. Sosyal tesisler ile istihdamda ile en ileri noktaya ulaştı. İhracatımız 3 kat arttı ve sigortalı insan sayısı 3 kat arttı. Kurulan yeni işyeri sayısı %45 arttı. Peki şimdi size soruyorum; Afyonkarahisar Termal turizmde bir numara oldu mu? Evet oldu. Eskiden İzmir Balçova, Bursa konuşurdu. Şimdi Afyonkarahisar konuşuluyor. Sağlık turizminde şu anda Afyonkarahisar bir numara. Size bir müjde vereyim; Şimdi Cumhurbaşkanımız dedi ki ‘Burada termal şehir kuralım.’ Özellikle yurt dışındaki insanların gelip tedavi olabileceği bir şehir kuracağız. Bunun projesine başladık. Vekillerimiz de bu konuda çalışıyor. Sağlık Bakanlığı, Bilim Sanayi Teknoloji Bakanlığı, Kültür Turizm Bakanlığı, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı bu noktada gerekli destekleri veriyorlar. Muhteşem bir proje olacak. Hatta biz orayı ‘özel sektör için teşvik sağlayalım’ diye ‘Özel Sağlık Enstitüsü Bölgesi’ olarak ilan edeceğiz. Bunlar büyük projeler. Dolayısıyla biz bir çok sektörde Afyonkarahisar’ı uçuracağız. Mesela kongre turizminin bütün toplantılarını burada yapacağız” dedi.

 

Toplantıda Iraklı olduğu öğrenilen bir kız öğrenci, Irak’ın su sorununu çözmek için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından görevlendirilen milletvekili Veysel Eroğlu ile sohbet etti. Görüşmede öğrenci, kendi tasarladığı Zafer isimli gazeteyi milletvekili Eroğlu’na takdim etti.

 

Toplantı, karşılıklı görüş alışverişinin ardından toplu fotoğraf çekinilmesi ile sona erdi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum