phishing

Eroğlu : Afyonkarahisar’a Muhteşem Bir Eser Daha Kazandırıyoruz

Eroğlu : Afyonkarahisar’a Muhteşem Bir Eser Daha Kazandırıyoruz

Eroğlu : Afyonkarahisar’a Muhteşem Bir Eser Daha Kazandırıyoruz
08 Şubat 2018 - 20:37

35 milyon tl yatırım bedelli Sinanpaşa Kılıçarslan barajı’nın temeli Prof. Dr. Veysel Eroğlu tarafından atılacak…

 

Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, bugüne kadar Afyonkarahisar’da gerçekleştirdikleri yatırımlara dikkat çekerek “Afyonkarahisar’a muhteşem bir eser daha kazandırıyoruz” dedi. Bu kapsamda Afyonkarahisar’ın Sinanapaşa İlçesinde inşa edilecek Kılıçarslan Barajı’nın temeli Cuma günü Sinanpaşa’da düzenlenecek merasimle atılacak.

 

Prof. Dr. Veysel Eroğlu tarafından 9 Şubat Cuma günü saat 11.00’da Kılıçarslan Belediyesi Önü’nde düzenlenecek merasim ile temeli atılacak olan Kılıçarslan Barajı 35 milyon lira yatırım bedeline sahip.

 

Bin 570 Dekar Zirai Arazi Sulamaya Açılacak

 

Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürlüğü tarafından inşa edilecek Kılıçarslan Barajı ile 580 bin metreküp su depolanacak. Ayrıca, baraj ve sulaması tamamlandığında 1.570 dekar zirai arazi modern sulama sistemine kavuşacak.

 

 Çiftçilere 1 Milyon 727 Bin TL Ek Gelir Sağlanacak

 

Sinanpaşa İlçesi’nde Cuma günü temeli atılacak olan barajı en kısa sürede hizmete alacaklarını kaydeden Prof. Dr. Veysel Eroğlu “Sinanpaşa İlçesinin hasretle beklediği Kılıçarslan Barajı’nın hizmete alınması ile 1.570 dekar zirai alan modern sulama sistemine kavuşacak. Ayrıca, söz konusu tesisle bölgedeki çiftçilerimize yıllık 1 milyon 727 bin TL gelir artışı sağlayacağız” dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum