phishing

Eroğlu : Afyonkarahisar'a Hizmet Etmek İbadettir

Eroğlu : Afyonkarahisar'a Hizmet Etmek İbadettir

Eroğlu : Afyonkarahisar'a Hizmet Etmek İbadettir
16 Ocak 2019 - 07:04 - Güncelleme: 19 Şubat 2019 - 15:21

 

 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın mitinginde Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı Beklerken kürsüye gelerek Hemşerilerine hitap eden Eski Orman ve Su İşleri Bakanı Afyonkarahisar Milletvekili Veysel Eroğlu Afyonkarahisar’a yapılan yatırımları anlattı.

Afyonkarahisar milletvekili Eroğlu Akparti’den önce Afyonkarahisar’ın adeta bir köy olduğunu iddia etti. Eroğlu hızlı trenin yüzde 70 oranında tamamlandığını belirterek nasıl yolların kesiştiği yer Afyonkarahisar ise hızlı trenin kesişti yerin de Afyonkarahisar olacağının sözünü veren Eroğlu, “Afyonkarahisar’a hizmet etmek ibadettir” dedi.

Afyonkarahisar Milletvekili ve Cumhurbaşkanı Özel Temsilcisi Eroğlu hedeflerinin Türkiye’nin yıldızı marka şehir Afyonkarahisar olduğunu da belirterek, Türkiye’de en fazla bölünmüş yolun 551 KM ile Afyonkarahisar’a yapıldığının altını çizdi.  Eroğlu “tüm yollar kaymak gibi” dedi.

Afyon’a Zeybek yakışır diyen Eroğlu, Afyonkarahisar Belediye Başkan adayı Zeybek’le de çalıştıklarını ve muhteşem projelerin olduğunu ifade ederek, “Hafif raylı sistem için kolları sıvadık çizmeleri giydik “ dedi.

Cumhurbaşkanı Özel temsilcisi Eroğlu’nun Konuşmasından Öne Çıkan Başlıklar;

GEÇEN SENE 1 KATRİLYONLUK YATIRIMI AÇTIK

Cumhurbaşkanımız her gelişinde Afyonkarahisar'a büyük yatırımlarla geliyor. Hatırlayın 1 sene olmadı 2017 yılının 15 Mart'ta Cumhurbaşkanımız Buraya geldiğinde 1 milyar 28 milyon TL'LİK Yani aşağı yukarı 1 katrilyondan fazla yatırımı Afyonkarahisar'ın hizmetine sunmuştu. Sayın cumhurbaşkanımıza şükranlarımızı arz ediyoruz.

AFYONKARAHİSAR’A HİZMET ETMEK İBADETTİR

Biraz sonra yolda geldiğin zaman Afyonkarahisar'daki Belki şimdiye kadarki yatırımların hepsinden çok daha fazla büyük olan Az önce valimiz söyledi 1 milyar 173 milyon TL'lik 118 dev tesisi Afyonkarahisar'a kazanılmasını sağlayan Afyonkarahisar'da 1 katrilyon 173 Trilyonluk yatırım da geliyor. Önce Sayın Belediye Başkanı Burhanettin Çoban'ın yatırımları var, özel idarenin yatırımları var, Devlet Su İşleri'nin yatırımları var, Orman Genel Müdürlüğü'nün, Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü'nün, Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü'nün diğer bakanlıkların, TOKİ'nin, Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın aşağı yukarı bütün bakanlıkların yatırımları var. Ben bunları buradan teker teker saymayacağım. Türkiye'de en çok yatırım alan il neresi Afyonkarahisar. Benim kardeşlerim Burası Çünkü Kahramanlar Diyarı, Şehitler Diyarı, Sizler her şeyin en güzeline layıksınız. Biz de inşallah Hep birlikte sizlere hizmet etmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Çünkü Afyonkarahisar’a hizmet etmek ibadettir ibadet.

AKPARTİ’DEN ÖNCE AFYONKARAHİSAR ADETA KÖYDÜ

Sevgili kardeşlerim özellikle şunu ifade ediyorum Afyonkarahisar şahlandı daha önceki seçimlerde Ne diyorduk Afyonkarahisar egenin yıldızı yapacağız diyorduk. Allah'a şükür şimdi de Türkiye'nin Yıldızı marka şehir Afyonkarahisar diyoruz Hazır mısın Afyonkarahisar? Allah'ın izniyle hep birlikte hazırız Sevgili kardeşlerim bakın Nereden nereye geldik. Afyonkarahisar Ak Parti'den önce adeta Köyü idi ama şu anda Afyonkarahisar kişi başına hükümetten en çok yatırım alan il. ilçe köy ve beldeleri ile Gerçekten muhteşem yatırımların sahibi oldu.

YOLLAR KAYMAK GİBİ

Kısaca anlatayım sevgili Kardeşler çevre yolu var mıydı ? Eskiden Afyon'dan Ankara'ya İstanbul-İzmir gitmek bir mesele idi, ama artık 551 kilometre bölünmüş yolda çok daha kolay. Çünkü en fazla bölünmüş yol yapılan yer neresi Afyonkarahisar. Şimdi diyoruz bütün yollar kaymak gibi..

HIZLI TRENİN KAVŞAK NOKTASI AFYONKARAHİSAR OLACAK

Şimdi Cumhurbaşkanımız talimat vermişti, hızlı trende geliyor Allah'ın izniyle. Yüzde70 bitti. Afyonkarahisar Ankara'ya bağlayacağız, İstanbul’a bağlayacağız, İzmir'e bağlayacağız ve  Konya'ya bağlayacağız. Nasıl bütün yolların kavşak noktası Afyonkarahisar ise, hızlı trenin de kavşak noktası Afyonkarahisar olacak. Bunun sözünü veriyoruz.

HAFİF RAYLI SİSTEM GETİRMEK İÇİN KOLLARI SIVADIK, ÇİZMELERİ GİYDİK

Hatta Sevgili kardeşlerim özellikle Biz sağ olsun Burhanettin Çoban kardeşim büyük hizmetler yaptı. Afyonkarahisar'da destan yazdı. Şimdi bayrağı Mehmet Zeybek kardeşimize devrediyor. Afyonkarahisar’a Zeybek yakışır diyoruz. İnşallah Onunla beraber biz bir haftadır çalışıyoruz. Yeni projeler var, muhteşem projeler var, bizim kalemiz var, Karahisar Kalesi.. Buraya teleferik yapıyoruz, Hıdırlık’a teleferik yapıyoruz. Millet Bahçeleri Afyonkarahisar’a 4 kademede, 4 safhada metro, raylı ulaşım, hafif raylı sistem getirmek için kolları sıvadık, çizmeleri giydik.

YORUMLAR

  • 0 Yorum