phishing

Entech Sıfır Atık Forumu bu yıl da en iyileri ağırlıyor

Entech Sıfır Atık Forumu bu yıl da en iyileri ağırlıyor

Entech Sıfır Atık Forumu bu yıl da en iyileri ağırlıyor
02 Haziran 2020 - 22:37


 
Türkiye’nin en çevreci fuarı ENTECH - Geri Dönüşüm Çevre Teknolojileri ve Sıfır Atık Forumu, 4-7 Kasım 2020 tarihleri arasında, İstanbul’da  organize edilecek.
 Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı ve KOSGEB destekleri ile hayata geçirilen ENTECH, güneş ve rüzâr enerji, katı ve sıvı atık teknolojileri, biyoenerji, geri dönüşüm sistemleri, kentsel çevre temizlik araçları gibi sektörlerde faaliyet gösteren firmaları binlerce uluslararası ziyaretçi ile buluşturacak. Fuarla eş zamanlı düzenlenecek olan Sıfır Atık Forumu’nda, UNDP Türkiye Mukim Temsilcisi Claudio Tomasi’nin de aralarında olduğu birbirinden önemli akademisyen ve bürokratlar da konuşmacı olarak yer alacak.
 Claudio Tomasi UNDP öncesinde Avrupa Birliği’nde görev aldı ve uluslararası kariyerine Birleşmiş Milletler Gönüllüsü (BMG) olarak Hindistan’da başladı. Kalkınma alanındaki 20 yıllık deneyimi süresince, üç kıtada çeşitli uluslararası, ulusal ve yerel oyuncularla ortak çalışmalarda bulundu.
 İtalyan vatandaşı olan Sosyolog Claudio Tomasi, İtalya’daki Trento Sosyoloji Üniversitesi’nin Sosyoloji ve Sosyal Planlama bölümünden mezun olduktan sonra İngiltere- Londra Üniversitesi’nin Doğu ve Afrika Çalışmaları Okulu’nda (SOAS) Kalkınma Çalışmaları alanında yüksek lisans yaptı.
 Halen, Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı (UNDP) Türkiye Mukim Temsilcisi olarak görevine devam eden Claudio Tomasi’n göz alıcı kariyeri, Küba, Dominik Cumhuriyeti ve Panama’da üslendiği önemli görevlerde oluştu.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum