phishing

Ensar Vakfı'ndan Başkan Çoban'a Teşekkür Ziyareti

Ensar Vakfı'ndan Başkan Çoban'a Teşekkür Ziyareti

Ensar Vakfı'ndan Başkan Çoban'a Teşekkür Ziyareti
05 Mart 2019 - 12:17


 
                Ensar Vakfı Afyonkarahisar Şubesi, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban'a teşekkür ziyaretinde bulundu.
                31 Mart'ta görev süresi sona erecek Belediye Başkanı Burhanettin Çoban'a görev yaptığı iki dönemde ilimize kazandırdığı yatırım ve hizmetlerinden dolayı teşekkür ziyaretleri devam ediyor. Bu kapsamda, Ensar Vakfı Afyonkarahisar Şube Başkanı Prof. Dr. Mustafa Güler, vakıf yöneticileriyle birlikte Başkan Çoban'a teşekkür ziyaretinde bulundu.
                Afyonkarahisar'ın Başkan Burhanettin Çoban'ın belediye başkanlığında dolu dolu bir 10 yıl geçirdiğini ve bu sürede yapılan yatırımlarla ilimizin yeni bir vizyon kazandığını kaydeden Şube Başkanı Prof. Dr. Mustafa Güler, sivil toplum kuruluşlarının da bu 10 yıllık sürede Başkan Çoban'ın verdiği desteklerle çok daha aktif ve üretken olduğunu söyledi.
                Bu doğrultuda, hem ilimize hizmetlerinden hem de Ensar Vakfı başta olmak üzere sivil toplum kuruluşlarına verdiği desteklerden dolayı Başkan Çoban'a teşekkür eden Güler, tüm vakıf yönetimi ve üyeleri adına Başkan Çoban'a Elif harfi (Arapça) işlemeli bir tablo hediye etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Başkan Çoban ise Ensar Vakfı Afyonkarahisar Şube Başkanı Prof. Dr. Mustafa Güler ve vakıf yöneticilerine teşekkür etti.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum