phishing

Emre Gölü cazibe merkezi haline geldi

Emre Gölü cazibe merkezi haline geldi

Emre Gölü cazibe merkezi haline geldi
20 Ağustos 2019 - 16:23

Döger Beldesinde bulunan Emre Gölü ilimizin en önemli turizm alanlarından birisi oldu.
 
Emre Gölü cazibe merkezi haline geldi
 
Frig vadisindeki Turizmi hareketlendirmek için yapılan projelere bir yenisi daha eklendi.
 
Günak ve Gökmen Turizm şirketi tarafından Emre Gölünün kenarına kurulan su sporları tesisi vatandaşlar tarafından büyük ilgi görüyor.
 
Emre Gölüne kano keyfi
 
Emre Gölünde bulunan Su sporları tesisinde Kral Midas saltanat kayığı, kano, Deniz bisikleti, Sürat teknesi, Atv motor ve Gezi faytonu hizmeti veriliyor. Emre gölünü ziyaret eden turistler su sporlarından yararlanarak gönüllerince eğleniyorlar.
 
Atv Motorla Frig vadisini keşfe çıkıyorlar
 
Hafta sonu yoğunluğun yaşandığı Emre Gölünde bazı vatandaşlar Gölde kano keyfini yaşarken bazıları da Gezi faytonları ile Gölün etrafını dolaşıyorlar. Macerayı sevenler ise de atv motoru kiralayıp Frig vadisini keşfe çıkıyorlar.
 
Frig vadisi önemli bir turizm merkezi
 
Su sporları Tesisi Hakkında Bilgiler veren Günak Turizm yetkilisi Mustafa Gökmen “frig vadisi Bölgemizin en önemli Turizm merkezi. Frig vadisinin daha çok tanıtılması için biz turizmcilere büyük görevler düşüyor. Günak Turizm olarak bizde Emre Gölü’nün kenarına bir su sporları tesisi kurduk. Burada vatandaşlarımıza deniz bisikleti, kano, Atv motor fayton ve yeme içme hizmeti veriyoruz. Emre Gölüne gelen misafirlerimiz su sporlarından yararlanarak gönüllerince eğlenebiliyorlar. Tüm misafirlerimizi Emre Gölüne bekliyoruz.”dedi.
 
 
 
 
Türkeli Gazetesi / Mehmet Karakaş
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum