phishing

Emniyet Genel Müdürü Aktaş Afyonkarahisarda bir dizi ziyaret gerçekleştirdi

Emniyet Genel Müdürü Aktaş Afyonkarahisarda bir dizi ziyaret gerçekleştirdi

Emniyet Genel Müdürü Aktaş Afyonkarahisarda bir dizi ziyaret gerçekleştirdi
24 Mayıs 2020 - 19:24


 
Emniyet Genel Müdürü Mehmet Aktaş, KOM Daire Başkanı Mahmut Çorumlu ve Jandarma Asayiş Başkanımız Tüm Genaral Fuat Güney bir dizi inceleme ve denetim için Afyonkarahisar’a geldi.
Genel Müdür Aktaş ve beraberindekilerin ilk durağı Afyonkarahisar’ın Emirdağ ilçesindeki Emniyet Müdürlüğü oldu.Daha sonra Afyonkarahisar’a gelen Genel Müdür Aktaş Vali Tutulmaz tarafından karşılandı.
Emniyet Genel Müdürü Mehmet Aktaş,Afyonkarahisar Valisi Mustafa Tutulmaz ile birlikte denetim noktalarında görev yapan porsonelin bayramını kutladılar.Vali Tutulmaz ve Genel Müdür Aktaş kendisine bağlı çeşitli kurumları ziyaret ederken şehitleri de unutmadı.
Basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Emniyet Genel Müdürü Mehmet Aktaş: "Vatandaşlarımızın huzuru ve sağlığı için Jandarma ve Emniyet teşkilatımızın tüm birimleri görev başında. Fedakârca görev yapan tüm mesai arkadaşlarımıza kolaylıklar ve iyi bayramlar diliyoruz” dedi.
ŞEHİTLİK ZİYARETİ
Emniyet Genel Müdürü Mehmet Aktaş, Vali Mustafa Tutulmaz ve beraberindekiler şehitlerimizi de ziyaret ettiler. Vatanımızın bölünmez bütünlüğü için can veren kahraman şehitlerimizin bulunduğu Kocatepe Asri Mezarlığındaki şehitlikler ziyaret edildi.
SUSUSZ KAVŞAĞINDA BAYRAMLAŞMA
Emniyet Genel Müdürü Mehmet Aktaş ile Vali Mustafa Tutulmaz Ankara karayolu Susuz Kavşağı uygulama noktasında görev yapan jandarma ve emniyet ekiplerini ziyaret ederek, bayramlarını kutladı.
SAHİPATA POLİS MERKEZİNİ ZİYARET
Sahipata Polis Merkez Amirliğini ziyaret eden Emniyet Genel Müdürü Mehmet Aktaş ve Vali Mustafa Tutulmaz görevleri başındaki emniyet ekiplerinin bayramını kutlayarak, hayırlı görevler diledi.
JANDARMA ALAY KOMUTANLIĞINI ZİYARET
Emniyet Genel Müdürü Mehmet Aktaş ile Vali Mustafa Tutulmaz İl Jandarma Komutanlığını da ziyaret ettiler. Koronavirüs süreci ve bayram nedeniyle görev yapan tüm Jandarma personeline kolaylıklar dileyerek bayramlarını tebrik ettiler.
BÖLGE TRAFİK ÖNÜ DENETİM NOKTASINI ZİYARET
Emniyet Genel Müdürü Mehmet Aktaş, Vali Mustafa Tutulmaz ve beraberindeki heyet Bölge Trafik Şube Müdürlüğü ve kontrol noktasına ziyaret gerçekleştirdi. Görevli personele kolaylıklar dileyen Genel Müdür Aktaş ile Vali Tutulmaz, emniyet ekiplerini bayramlarını kutladı.
Emniyet Genel Müdürü Mehmet Aktaş ile Vali Mustafa Tutulmaz, Bölge Trafik Şube Müdürlüğü önündeki kontrol noktasında görevli personele kolaylıklar dilerken İzmir Karayolunda durdurulan ve denetlenen vatandaşların bayramlarını da tebrik ettiler.
POLİS MORAL EĞİTİM MERKEZİNİ ZİYARET
Emniyet Genel Müdürü Mehmet Aktaş, Vali Mustafa Tutulmaz ve beraberindeki heyetin bir diğer ziyareti Polis Moral Eğitim Merkezi Müdürlüğüne oldu. Merkez hakkında bilgiler alan Emniyet Genel Müdürü Aktaş, Vali Mustafa Tutulmaz ile birlikte görevli personelin bayramını tebrik etti.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum