phishing

Emitt fuarına damgamızı tatlarımızla vurduk

Emitt fuarına damgamızı tatlarımızla vurduk

Emitt fuarına damgamızı tatlarımızla vurduk
31 Ocak 2018 - 01:04 - Güncelleme: 04 Şubat 2018 - 23:55

Afyonkarahisar’ın tanınırlığı ile turizm değerini artırmak ve ticaretini geliştirmek adına katıldığı 22. Emitt 2018 Fuarı sayısız kazanım sağladı.

 

Açılışını Kültür ve Turizm Bakanı Prof. Dr. Numan Kurtulmuş’un gerçekleştirdiği 22. Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı, Valiler ve Belediye Başkanlarının yanı sıra kamu kurum ve kuruluş temsilcileri, sivil toplum örgütü temsilcileri ve 85 ülkeden 4800 katılımcıyı ağırladı.

 

İstanbul Tüyap Beylikdüzü fuar alanında 25-28 Ocak tarihleri arasında 4 gün süreyle ziyaretçilerini ağırlayan 22. Emitt 2018 fuarında Afyonkarahisar standı büyük ilgi gördü. Frig Vadisi’nden Mevlevihane’sine, Kocatepe’den kaplıcalara, kilimden maden suyuna, mermerinden sucuğuna ve lokumuna uzanan zengin tarih, kültür ve turizm birikimi ile fuarın gözdesi olan Zaferin, Termalin, Mermerin ve Lezzetin başkenti Afyonkarahisar standını Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Hüseyin Yayman’da ziyaret ederek ziyaretçilere lokum dağıtıldı.

 

İlimizden Vali Yardımcısı Cafer Sarılı, İl Kültür ve Turizm İl Müdürü Vekili Mehmet Tanır, Termal Otel Temsilcileri ve Esnaflarımızın katıldığı Emitt 2018 fuarında Afyonkarahisar’a özgü ürünler meraklılarına en iyi şekilde tanıtılırken Afyon Kale Spor Kulübü Derneği halk oyunları ekibi Afyon yöresi halk oyunlarını oynadı. İstanbul’da yaşayan Afyonkarahisar’lı mahalli sanatçı Ali Kurtulmuş hem ortak alanda, hem de standımızda Afyonkarahisar türkülerini seslendirdi. Halk oyunları ve türküler izleyicilerden büyük beğeni topladı.

 

Yurt içinden ve yurt dışından katılımcılar tarafından ilgi gören Afyonkarahisar standına Sudan Ticaret Ataşesi Gasım Abdü beraberindeki heyetle ziyarette bulundu. Ziyaret sırasında ikili görüşmelerde Afyonkarahisar'ın tanıtımı yapıldı.

 

Fuar’da İstanbul'daki Afyonkarahisarlı hemşerilerinden ve sivil toplum kuruluşlarından büyük destek alan ilimiz 22. Emitt 2018 Fuarını sayısız kazanımlarla dolu dolu geçirdi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum