phishing

Emirdağ Ülkü Ocakları Ali Kınık Konseri Büyük Bir Coşkuyla Gerçekleşti

Emirdağ Ülkü Ocakları Ali Kınık Konseri Büyük Bir Coşkuyla Gerçekleşti

Emirdağ Ülkü Ocakları Ali Kınık Konseri Büyük Bir Coşkuyla Gerçekleşti
22 Kasım 2018 - 07:53 - Güncelleme: 22 Kasım 2018 - 11:58

 

 

Ülkü Ocakları Emirdağ İlçe Başkanlığı 21 Aralık 2018 / Cuma günü Emirdağ Şahintepesi Düğün Salonlarında sanatçı Ali Kınık’ın katılımıyla ‘’Birlik ve Beraberliğin Şahlanışı’’ adlı konser programını gerçekleştirdi. Misafirler ve katılımcıların yoğun ilgisinden dolayı ilçemiz Şahintepesi Düğün Salonu doldu taştı.

Yoğun ve coşkulu bir katılıma sahne olan program Eskişehir Kültür Derneği’nin Mehteran Takımı’nın gösterileriyle başladı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile açılan programın ardından günün açılış konuşmasını Ülkü Ocakları Emirdağ İlçe Başkanı Uğraş Sağlam yaptı. Ülkü Ocakları Afyonkarahisar İl Başkanı Abdurrahman Timur Bayram ve Emirdağ Belediye Başkanı Uğur Serdar Kargın’ın konuşmalarıyla devam eden program, genç sanatçı Kurtbey Tunahan Özkan’ın sahne almasıyla birlikte devam etti. Şarkılarıyla salonu coşturan Tunahan Özkan’ın ardından sanatçı Ali Kınık sahnede yerini aldı. Programda İscehisar Ülkü Ocakları İlçe Başkanı Sefa Mermer ,Ülkü Ocakları Emirdağ İlçe Başkanımız Uğraş Sağlam’a sahnede mermer yapımı bozkurt tablosu hediye etti.

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı,İstanbul Milletvekili Sn. İzzet Ulvi Yönter’in ve Afyonkarahisar Milletvekilimiz Sn. Mehmet Taytak’ın bütçe görüşmelerinin son günü olmasından dolayı programa katılamadıklarını belirten telgrafları okundu.

 

Ülkü Ocakları Emirdağ İlçe Başkanı Uğraş Sağlam ‘’Birlik ve Berbaerliğin Şahlanışı’’ adlı konser programına destekte bulunan ve katılan misafirlere bir teşekkür açıklamasında bulundu. Başkan Sağlam yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi.

 

‘’Ülkü Ocakları Emirdağ İlçe Başkanlığı olarak düzenlediğimiz sanatçılarımız Kurtbey Tunahan Özkan ve Ali Kınık’ın katılımlarıyla, Eskişehir Mehter Takımının görsel şöleniyle Hüseyin Güven ‘in sunumuyla büyük bir kalabalık ve coşkuya sahne olan “Birlik ve Beraberliğin Şahlanışı” adlı konserimiz 21 Aralık 2018 tarihinde Emirdağ Şahintepesi Düğün Salonunda gerçekleşmiştir. Bu güzel geceye maddi-manevi destek ve katkılarda bulunan gerek yurt içi ve yurt dışındaki ülküdaşlarımıza, konserimize ev sahipliği yaparak salonunu bizlere açan Şahintepesi Düğün Salonları sahibi Oktay Emek’e, böylesine anlamlı bir gecede bizleri yalnız bırakmayarak teşrifleriy onurlandıran, birlik, beraberlik ve bütünlüğümüze katkı sağlayan başta terör, görev ve dava şehitlerimizin kıymetli ailelerine, T.B.M.M Bütçe görüşmeleri sebebiyle gecemize katılamayıp telgraf gönderen M.H.P Genel Başkan Yardımcısı, İstanbul Milletvekilimiz Hemşerimiz Sn.İzzet Ulvi Yönter ve Afyonkarahisar Milletvekilimiz Sn.Mehmet Taytak’a ,Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar ve Eskişehir İl Başkanlarıma, Ülkü Ocakları Afyonkarahisar ve Eskişehir İl Başkanlarıma, Teşkilat Başkanlarıma, M.H.P Afyonkarahisar ve Eskişehir’deki İlçe Başkanlarımıza, İl Genel Meclisi Üyelerimize, Üretken Belediyeciliğin temsilcisi Belediye Başkanlarımıza, Belediye Meclisi Üyelerine, Milletvekili adaylarımıza, Mevkidaşlarım ve yol arkadaşlarım Ülkü Ocakları İlçe Başkanlarıma, Geçmiş dönem il-ilçe M.H.P ve Ülkü Ocakları başkanlarımıza, Afyonkarahisar ve farklı illerden gecemize teşrif buyuran Kamu-Sen’imizin kıymetli yöneticilerine, Türkav yetkililerine, Avrupa’daki Türk Federasyonları Temsilcilerimize, Belediye Başkan Adaylarımıza, farklı il ve ilçelerimizden programımıza katılan teşkilat mensuplarımıza, Siyasi partilere ve yöneticilerine, Turan Kültür Derneğine, çeşitli sivil toplum örgütlerine, Engellileri ağabeylerimize, kıymetli Emirdağlı hemşerilerimize, hanımefendilere, beyefendilere, programımıza çelenk gönderen, arayan, tebrik eden dostlarımıza, dava arkadaşlarımıza ve herkesten daha fazla gayret gösterip bu programın mutfağında yer alan Ülkü Ocakları Emirdağ İlçe Başkanlığı’nın neferi bütün genç kardeşlerime teşekkürü bir borç biliyoruz.

Allah birlik ve beraberliğimizi daim etsin.’’

YORUMLAR

  • 0 Yorum