phishing

Emirdağ’da Her Haneye Hijyen Paketi

Emirdağ’da Her Haneye Hijyen Paketi

Emirdağ’da Her Haneye Hijyen Paketi
30 Nisan 2020 - 17:47


 
Emirdağ Belediyesi, Koronavirüs ile mücadelede kuşkusuz süreci en iyi yöneten belediyelerden oldu. Aldığı kararlar ve önlemlerle Emirdağ’da virüsün ilerlemesine engel olundu.
 
Halkın maske ihtiyaçlarına anında cevap veren Emirdağ Belediyesi sorumluluk alanında olmamasına rağmen sıcak yemek yardımlarının yanı sıra Emirdağ’da Kaymakamlık, Sivil Toplum Kuruluşlarınca temin edilen maskeleri köylere ulaştırıyor.
 
Emirdağ Belediye Başkanı Serkan Koyuncu; ‘İlçemizde hiçbir mahalle ve ev ayrımı yapılmadan ekiplerimizin planlı bir şekilde sokak sokak, hane hane dolaşması ile toplamda 8 bin haneye içerisinde eldiven, maske, çamaşır suyu, sabun, ıslak mendil ve peçeteden oluşan ayrıca Belediyemiz tarafında hazırlanan tedbir kuralarını içeren bilgilendirme broşürlerimizin dağıtımı gerçekleşmiştir.
 
Ziyaretini gerçekleştirdiğimiz ancak evde bulamadığımız hemşerilerimize ve Belediyemiz internet sayfası www.emirdag.bel.tr üzerinden talep karşılığı dağıtımlarımız devam etmektedir.
 
Ayrıca Emirdağ Kültür Evimizde her gün mesai saatleri içerisinde personellerimiz tarafından ücretsiz maske dağıtımı yapılmaya devam edilmektedir.’ dedi.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum