phishing

Emirdağ Belediyesi, yeni hizmet binasına taşındı.

Emirdağ Belediyesi, yeni hizmet binasına taşındı.

Emirdağ Belediyesi, yeni hizmet binasına taşındı.
09 Haziran 2020 - 11:10


 
Emirdağ Cumhuriyet Meydanındaki binada hizmet veren birimler ve tahsilat vezneleri, Cumhuriyet Mahallesindeki yeni belediye binasındaki tadilat ve yenileme çalışmalarının tamamlanmasının ardından taşınma işlemlerini tamamlayarak 8 Haziran 2020 Pazartesi tarihinden itibaren çalışmalarını bu binada sürdürmeye başladı.
 
Emirdağ Cumhuriyet Meydanındaki eski belediye binasında ise bazı birimler hizmet vermeye devam edecek. Belediyenin yeni projelerinden bazılarını eski belediye binasında devam edecek olan Emirdağ Belediyesi eski binasında; İhtiyaç sahiplerine yönelik Sosyal Market, Nikah Salonu, Arşiv ve yeni eğitim salonları yer alacak.
 
Yeniden yapılandırılan belediye birimleri ise yeni belediye binasında yer alacak. Tamamen şeffaf belediyecilik kapsamında oluşturulan binada vatandaş odaklı ve şeffaf bir alan oluşturulduğu öğrenildi.
 
Emirdağ Belediye Başkanı Serkan KOYUNCU yaptığı açıklamada, "Halkımıza söz verdiğimiz şekilde belediyemizin hizmet birimlerini, yeni binamıza taşıdık. Yeni oluşturulan birimlerimizle halkımızın rahatça ulaşabileceği, şehir trafiğine girmeden, tüm hizmetlere tek bir noktadan ulaşılabilecek ferah bir belediye tasarladık. Birimlerimiz, şehir merkezinde herkese yakın ve eşit mesafede hizmet verecek ve dış cephe inşaatımız en kısa sürede tamamlanacaktır. Cumhuriyet Meydanında bulunan hizmet binamız da sosyal market, nikah salonu ve ilerleyen zamanlarda yapılacak tadilat ile hizmet alanımız olarak devam edecektir." diye konuştu.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum