phishing

Emirdağ Belediyesi : Sosyal Mesafenizi Koruyun

Emirdağ Belediyesi : Sosyal Mesafenizi Koruyun

Emirdağ Belediyesi : Sosyal Mesafenizi Koruyun
04 Nisan 2020 - 13:44

 
Emirdağ’da korona virüs tedbirleri kapsamında vatandaşların sosyal mesafe kurallarına uyması amacıyla Emirdağ Belediyesi tarafından bankaların önlerine bir buçuk metre aralıklarla sosyal mesafe bilgilendirme yapışkanları yapıştırıldı.
 
Emirdağ Belediyesi tarafından korona virüs tedbirleri kapsamında bankaların önüne 'sosyal mesafe' çizgisi çekildi. Emirdağ Belediye Başkanı Serkan Koyuncu, Zabıta Amirliğine bağlı ekipler ile birlikte çizgilerin çekildiği bölgede incelemelerde bulundu. Vatandaşların, sosyal mesafe kuralına uyması için "Sosyal Mesafeni Koru, Hayatını Koru" mesajı yapışkanlarla yerlere yapıştırıldı.
 
Sosyal mesafenin önemine değinen Emirdağ Belediye Başkanı Serkan Koyuncu, "Kalabalık ortamlar, Koronavirüsün yayılmasında büyük bir etken. Emirdağ’da sosyal mesafe kurallarına uyulmadığını üzülerek gördüm. Zabıta ekiplerimiz ile birlikte bankanlar önüne uyarı yazıları yazarak halkımızı uyardık. 'Evlerinize kalın' diyoruz ama dışarı çıkmak zorunda olan vatandaşlarımız var. Dışarı çıkmak zorunda olan vatandaşlarımızdan ricamız, lütfen sosyal mesafe kurallarına uyun; dışarıdaki işlerinizi hızlı bir şekilde tamamladıktan sonra evlerinize dönün. Bu hastalığın Emirdağ’da önlemek istiyorsak her bir vatandaşımızın bu kurallara uyması ve tedbirlerini alması gerekiyor. Lütfen duyarlı olalım" dedi.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum