phishing

Emirdağ Belediyesi hastaları yalnız bırakmıyor

Emirdağ Belediyesi hastaları yalnız bırakmıyor

Emirdağ Belediyesi hastaları yalnız bırakmıyor
04 Ocak 2018 - 15:46

EMİRDAĞ BELEDİYESİ HASTA ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR

Emirdağ Belediyesi Kültür ve Sosyal İşleri Müdürlüğü bünyesinde oluşturulan ekiple birlikte yatağa bağlı, yaşlı ve engelli vatandaşlarımızı evlerinde yalnız bırakmıyor. Bu manada ziyaret edilen hastaların tansiyon ölçümlerinin yapıldığı ve ihtiyaçları olan vatandaşlarımıza yardımcı olunacağı bildirildi.

Emirdağ Belediye Başkanı Uğur Serdar Kargın yaptığı açıklamada şunları söyledi “Sosyal Belediyecilik anlayışı içerisinde Belediye rutin hizmetlerinin yanı sıra toplumun her kesimine eşit ve aynı içtenlikle yaklaşan Belediyemiz , gördükleri tedavilerin yanında ilgi ve alakaya da ihtiyaçları olan hastalarımızı unutmamaktadır.Emirdağ Belediyesi olarak gerekli girişimlerin yapılmasının ardından yakında evde sağlık hizmeti verme çalışmalarımız da başlayacaktır.Gerçekleştirdiğimiz ziyaretlerde olumlu geri dönüşleri görmek bizleri ziyadesi ile mutlu etmektedir. Bu ziyaretlerde hasta vatandaşlarımız ile sohbet ediyor, bizlerden bir istekleri olduğunda yardımcı olmaya gayret gösteriyoruz. Bu vesile ile tüm hastalarımıza acil şifalar diliyorum” dedi

Ziyaretlerin özellikle hastalarına moral olduğunu ifade eden hasta yakınları, “Sayın Belediye Başkanımız Uğur Serdar Kargın’a başta olmak üzere Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğünde görev yapan, güler yüzlü arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz” şeklinde görüşlerini dile getirdiler.

YORUMLAR

  • 0 Yorum