phishing

Duysak Ülkücüleri yuvaya davet etti

Duysak Ülkücüleri yuvaya davet etti

Duysak Ülkücüleri yuvaya davet etti
09 Ocak 2019 - 12:11 - Güncelleme: 09 Ocak 2019 - 17:41

 

 

Ülkü Ocakları Afyonkarahisar Basın ve Sosyal Medya Birim Başkanı MHP Afyonkarahisar İl Yönetim Kurulu Üyesi Sabri Duysak, MHP’nin 50. yıl münasebetiyle Genel Başkan Dr. Devlet Bahçeli’ nin partiden ayrılarak biz hala ülkücüyüz diyen gruplara yaptığı konuşmayı hatırlatarak “ülkücüyüm diyen” herkese kapılarının açık olduğunu ifade etti.

Duysak, Kamuoyunu bilgilendirmek ve yuvaya dönmek isteyen ülkücülere çağrı yapmak için MHP’nin 50.kuruluş yılında bir konuşma yapan MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli’nin konuşmasını kamuoyunun dikkatine sundu.  

MHP Genel Başkanı Dr. Devlet bahçeli Konuşmasında;” aramızdan bir vesileyle kopup giden, gözü Üç Hilal’de kalan, ‘bir hatadır yaptık’ diyen, samimi pişmanlık yaşayan, yuvasının özlemini çeken, ‘ülkücü ülkücünün kurdu değil yurdudur’ diyen her kardeşimle, her dava arkadaşımla helalleşmeye hazırım. Onlara sadece kapımızı değil, gönlümüzü de açıyorum. Küsen, kızan, kırılan kardeşlerime diyorum ki, kavuşmak için ‘Vazgeçilmez Yeminle 50 Yıllık’ emanet hepimize yetecek, ülkümüz hepimizi kucaklaştırmaya kafi gelecektir.” Dedi.

Duysak;” Genel Başkanımız Dr. Devlet Bahçeli Ülkücüyüm diyen herkesin yuvası olan Milliyetçi Hareket Partisi’ne yani öz yuvalarına dönmeye davet etmiştir. Bu sese kulak verip Ülkücü olan öz kardeşlerimizin yuvalarına dönmelerini bekliyoruz.” Dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum