phishing

DP Merkez İlçe Başkanı Bekir Döner: Başarılarını Anlatmaya Kalksak Günler Sürer

DP Merkez İlçe Başkanı Bekir Döner: Başarılarını Anlatmaya Kalksak Günler Sürer

DP Merkez İlçe Başkanı Bekir Döner: Başarılarını Anlatmaya Kalksak Günler Sürer
26 Şubat 2019 - 21:28 - Güncelleme: 26 Şubat 2019 - 23:40

 
 
 

 
Demokrat Parti (DP) Merkez İlçe Başkanı Bekir Döner, ekibiyle birlikte Başkan Çoban’ı ziyaret etti. Ziyarette Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’dan övgü dolu sözlerle bahseden Bekir Döner; şaşırtıcı ve baş döndürücü hizmetlere imza attığını söyledi.
           Demokrat Parti Afyonkarahisar Merkez İlçe Teşkilatı, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’a teşekkür ziyaretinde bulundu. 31 Mart’ta görev süresi dolacak Başkan Burhanettin Çoban’a düşünce ve görüşü ne fark etmeksizin tüm kesimlerden teşekkür ziyaretleri gelmeye devam ediyor. Demokrat Parti Afyonkarahisar Merkez İlçe Başkanı Bekir Döner, teşkilat üyeleri ile birlikte Başkan Burhanettin Çoban’a ziyaret etti. DP Merkez İlçe Başkanı Bekir Döner, ziyarette Başkan Çoban’dan övgüyle söz etti. 2009 yılından bu tarafa Afyonkarahisar Belediye Başkanlığını yürüten Burhanettin Çoban’ın mega projelere imza attığını söyleyen Bekir Döner “Başarılarını atlatamaya kalksak günler sürer” dedi.
 
BAŞ DÖNDÜRÜCÜ HİZMETLER YAPMIŞTIR
 
         “Yiğidi öldür hakkını ver” sözünden yola çıkan DP Merkez İlçe Başkanı Bekir Döner “Biz yiğidin yaşarken hakkını vereceğiz” dedi. Başkan Çoban’ın Afyonkarahisar’da sıradan belediyecilik anlayışına son verdiğini ifade eden DP Merkez İlçe Başkanı Bekir Döner “Sağolsun Başkanımız gelenek üzerine çalışan belediye modelini kapatmış; sosyal, kültürel sanatsal, sportif, eğitimsel, çevreci, yeşil, yaşanılabilir bir Afyonkarahisar oluşturtarak şaşırtıcı, baş döndürücü hizmetler yapmıştır. Bundan sonra gelecek arkadaşlarımızın da milenyum belediyecilik anlayışıyla devam etmelidir diye düşünüyorum” dedi. 
 
“HER ALANDA AFYONUMUZUN ÖNÜNÜ AÇTI”
 
              Bekir Döner konuşmasına şöyle devam etti; “Sosyal Belediyecilik anlamında kapalı pazaryerlerini Sayın Başkanımızın döneminde tanıdık, ilkel mahalle fırınlarından modern mahalle fırınlarına geçildi.  Bilgi Evlerini, Belediye Başkanımız döneminde tanımış olduk. Eğitimde geçen yıl yanılmıyorsam 3 bin ’in üzerinde ihtiyaç sahibi öğrencilerimize burs desteğinde bulundu. Kültürel anlamda ise tiyatrolar, sinemalar, Afyonkarahisar halkı için ayrıcalıklı hizmetler olmuştur. Yine “Gez Gör Afyonkarahisar” projesi sayesinde mahallelerimizdeki bir çok vatandaşımız şimdiye kadar gidemediği ülkemizin çeşitli şehirlerindeki tarihi ve kültürel mekanlarını görme fırsatı buldu. Başkanımız döneminde Afyonkarahisar’da yeşil alan konusunda rekorlar kırıldı. Geçenlerde bir araştırma yaptım. İstanbul’da kişi başına düşen yeşil alan miktarı 1-15 metrekare iken, bu sayı Afyonkarahisar’da bildiğim kadarıyla 20 metrekarenin üzerinde gelmiştir. Parklarımız sayılamayacak kadar çoğaldı, önceleri bir ağaç altı bulsak da otursak derken, Atatürk Hatıra Ormanı’ndan, Zafer Kent Ormanı’na, Akarçay’dan Masal Dünyası Parkı’na kadar birçok parkı ilimize kazandırdı.
 
“HİZMETLERİNDEN ONUR DUYUYORUZ”
 
            Başkan Çoban’ın hizmetlerinin yanı sıra Afyonkarahisar’daki tüm kesimlerle işbirliği içinde olduğunu kaydeden DP Merkez İlçe Başkanı Bekir Döner, “Başkanımız hizmetlerinin yanı sıra kurum ve kuruluşlarla çok iyi diyalog kurdu. Bu durumda ilimize yapılacak hizmetleri katbekat arttırmıştır. Gerek Valiliğimizle, gerek Üniversitemizle gerek Ticaret Odamız ve Borsamızla, siyasilerimizle tüm sivil toplum örgütleriyle güzel birliktelikler kurarak Afyonkarahisar’a yapılacak hizmetleri şaha kaldırmıştır. Spor alanında düne kadar takımımız yoktu. Afyon’da üç tane takımımızı her yıl bir üst lige çıkararak çağ atlatmıştır. Yine spor tesislerimiz ilimize yakışır hale gelmiştir. Dünya Motokros Şampiyonası’nın ilimize düzenlenmesi sayesinde ilimizin ünü Avrupa ve dünya sınırlarına ulaşmıştır.  Başkanımızın hizmetlerinden onur duyuyoruz, gururluyuz mutluyuz.  Başkanımız üçüncü dönemde devam etseydi, biliyorum ki; zirve projeleriyle ilklere imza atacaktı. Bundan sonra gelecek Belediye Başkanı arkadaşımızın da yapılan bu mega hizmetleri göz önüne alaraktan hizmet edeceğini düşünüyorum.  Sayın Belediye Başkanımızın İl Genel Meclisi’ne aday olduğunu öğrendik. Hizmet zincirini burada da devam ettireceğine yürekten inanıyorum.  Bu duygu ve düşünceler ışığında şahsım ve temsil ettiğim Demokrat Parti Merkez İlçe Başkanlığı Yönetimim adına teşekkürü bir borç biliyorum” dedi.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum