phishing

  DP Lideri Uysal : Saldırıyı şiddetle kınıyorum

  DP Lideri Uysal : Saldırıyı şiddetle kınıyorum

  DP Lideri Uysal : Saldırıyı şiddetle kınıyorum
22 Nisan 2019 - 08:26 - Güncelleme: 22 Nisan 2019 - 17:35


 
Demokrat Parti Genel Başkanı Afyonkarahisar Milletvekili Gültekin Uysal, Kılıçdaroğlu’na Çubuk’taki şehit cenazesinde gerçekleştirilen saldırı hakkında açıklama yaparak, saldırıyı kınadı.
Demokrat Parti Genel Başkanı Afyonkarahisar Milletvekili Gültekin Uysal, Kılıçdaroğlu’na saldırı hakkında açıklama yaptı
“Sayın Kılıçdaroğlu’na yapılan saldırı, siyasi partileri, liderleri ve onlara destek veren seçmenleri ‘illet-zillet’ diye yaftalayarak gelinen bir tehlikeli eşiğin geçildiği noktadadır”
Sosyal medya hesabı twitter üzerinden açıklamalarda bulunan Genel Başkan Uysal, şehit cenazelerinin bile toplumumuzda bir araya gelemediğimiz yerler haline getirildiğine vurgu yaparak CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na geçmiş olsun dileklerini iletti.
 
“Saldırıyı şiddetle kınıyorum”
Demokrat Parti Genel Başkanı Afyonkarahisar Milletvekili Gültekin Uysal, şunları ifade etti: “Şehit cenazesinde CHP Genel Başkanı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’na yapılan saldırıyı şiddetle kınıyor, geçmiş olsun dileklerimi paylaşıyorum.
Türkiye, çok uzun süredir yüksek gerilim hattında seyrediyor. Şehit cenazesinde bugün CHP Genel Başkanı Sayın Kılıçdaroğlu’na yapılan saldırı, bu kutuplaşmanın, toplumun hangi tehlikeli eşiğe geldiğinin, hangi tehlikeli eğişe getirildiğinin en son göstergesidir.
Bu ülkenin ve milletin ortak değerleri siyasi alanda mücadele aracı yapıldı, suistimal edildi, yağmalandı. Maalesef şehit cenazeleri bile bu toplumun birlik olamayacağı yerler haline getirildi.
Ortadoğu’da yanan ateşin Türkiye’ye daha da fazla sıçramaması; ‘Demokratik-Hukuk Devleti’ hüviyetiyle Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin her bir vatandaşına sunduğu huzurun, refahın ve güvenliğin manasını, özellikle yönetenleri, yönetmeye talip olanları, yeniden idrak etmeye davet ediyorum.
Siyasette husumetin körüklenerek fayda elde edileceğini düşünenler, bu gelinen linç noktası sizin eseriniz!
Sayın Kılıçdaroğlu’na yapılan saldırı, siyasi partileri, liderleri ve onlara destek veren seçmenleri ‘illet-zillet’ diye yaftalayarak gelinen bir tehlikeli eşiğin geçildiği noktadadır.
 
“İnsanlarımız arasına duvarlar örüldü”
Türk insanı ile Türk insanı arasına maalesef acı verici ve yeni acılar üretici bir şekilde duvarlar örüldü. Acılarında ve sevinçlerinde bir araya gelemeyen bir toplum ruhen, kalben bölünmüş demektir.
 
 
 
Bu nahoş hadisenin halka kin ve düşmanlığı telkin eden dilin bir sonucu olduğunu düşünüyor, bu tehlikeli mesele üzerine özellikle siyasilerin ve kanaat önderlerinin açıklamalarına dikkat edeceğini umuyorum.”
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum