phishing

DP Lideri Gültekin Uysal'ın twitter hesabı kısıtlandı

DP Lideri Gültekin Uysal'ın twitter hesabı kısıtlandı

DP Lideri Gültekin Uysal'ın twitter hesabı kısıtlandı
24 Mart 2020 - 14:44 - Güncelleme: 24 Mart 2020 - 18:05


 
Demokrat parti Genel Başkanı ve Afyonkarahisar Milletvekili Gültekin Uysal'ın Twitter hesabı (@dpgenelbaskani) kısıtlandı.
Uysal'ın hesabı Twitter tarafından "Dikkat: Bu hesap geçici olarak kısıtlandı. Bu hesapta olağan dışı etkinlikler tespit ettiğimiz için bu uyarıyı alıyorsun. Yine de görüntülemek istiyor musun?" mesajıyla birlikte kısıtlandı. Hesaba girmek için onay tuşuna basmak gerekiyor.
 
Demokrat Partili Zafer Murat Çakır Demokrat Parti Genel Başkanı @dpgenelbaskani Gültekin Uysal 'ın Twitter hesabının Twitter a yoğun şikayet sonucu hesabının askıya alındığının şikayetin sebebinin aşağıdaki yazı olduğunu iddia etti ;
“Mazot fiyatlarında illüzyon oyunu oynanıyor”
Ham petrol fiyatları Haziran 2018’de 76 Dolar (400 TL) iken mazot 4.42 TL’ye satılıyordu çiftçimize. Bugün petrol 26 Dolar (170 TL) iken mazotun satış fiyatı 5.40 TL.
Petrol fiyatları Haziran 2018’den bu yana yüzde 235 ucuzlamasına rağmen mazot fiyatları artmıştır. Oysaki bu hesaba göre mazottun bugünkü satış fiyatı 1.90 – 2.00 TL aralığında olmalıdır.
Demokrat Parti olarak Hükümete, gecikmeksizin uygulamaları için net bir şekilde çağrıda bulunuyoruz:
Tarım konusunda bugüne kadar izlediğiniz hatalı yoldan bir an önce dönün! Tarım sektörüne gereken önem ve önceliği acilen verin! Derhal ve acilen çiftçimizin üretimde kullandığı mazotun litresini 2 Liraya düşürün.”
CHP eski il Başkanı M.Kemal Demirkırkan da Gültekin Uysal’ın twitter hesabının kapatılmasına sosyal medya hesabından şöyle tepki gösterdi; ”Demokrat Parti Genel Başkanı sayın Gültekin Uysal'ın twitter hesabının kapatılmasını kınıyorum. Demokrasi zemininde özgürlükler devletin teminatı altında olmalıdır. Biz de malesef devlet özgürlüklerin kullanılmasına engel oluyor.”
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum