phishing

DP Genel Başkanı Uysal’dan, Başkan Şahin’e Hayırlı Olsun Ziyareti

DP Genel Başkanı Uysal’dan, Başkan Şahin’e Hayırlı Olsun Ziyareti

DP Genel Başkanı Uysal’dan, Başkan Şahin’e Hayırlı Olsun Ziyareti
19 Nisan 2019 - 22:04


 
 
Genel Başkan Gültekin Uysal ilçemizi ziyaret etti. Ziyaretleri kapsamında İscehisar Demokrat Parti İlçe Başkanlığı tarafından organize edilen yemeğe katıldı.
 
Yemek programından sonra Belediyemizi ziyaret eden Genel Başkan Uysal; “Göz odur ki, dağın ardını göre” diyerek çıktığımız bu yolda, 31 Mart Yerel seçimlerinde İscehisar bize gönlünü açtı. 30 yıllık tecrübesi ile İscehisar Belediye Başkanlığına Ahmet Şahin Beyi layık gördü. Yeni görevinde Belediye Başkanımız Ahmet Şahin Beye başarılar diliyorum hayırlı uğurlu olsun.  Bu süreçte bize inanarak yılmadan çalışan tüm teşkilat üyelerimize teşekkür ediyorum diyerek Berat kandilini kutladı.
 
Başkan Ahmet Şahin; Bizleri bu göreve layık gören halkımıza sizlerin huzurunda bir kez daha teşekkür etmek istiyorum. Göreve geldiğimiz ilk gün makam odasının kapısını söktük görev süremiz boyunca geri takmayacağız. Gönül kapımız herkese açık diyerek, Genel Başkan Uysal’a çalışmaları hakkında bilgi verdi.
 
Başkan Şahin, Genel Başkan Uysal’a ilçemizin simgesi olan mermerden yapılmış temsili şehrin anahtarını hediye etti.
 
Programa Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, Belediye Başkanımız Ahmet Şahin, Demokrat Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Gürcan Şensoy, Demokrat Parti İscehisar İlçe Başkanı Hasan Hüseyin Bakır, Belediye Meclis üyeleri ile çok sayıda vatandaşımız katıldı.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum